DNK - Jas i Ti

Share
Embed
 • Published on May 10, 2016
 • Muzika - Pancho / Lazar Cvetkoski
  Tekst - Pancho
  Aranzman - Lazar Cvetkoski
  Album - "Uste eden den" 2016
  Mastering at Metropolis Studio London / Mastered by Streaky

  Tekst:
  со тебе би патувал низ времето
  со тебе полно ми е срцево
  со тебе живеам најубаво
  со тебе со тебе е чудесно
  за тебе би поместил јас планини
  за тебе би идел пеш низ пустини
  за тебе би поминал низ огнови
  за тебе за тебе јас се би направил

  Рефрен (x2)
  на море јас и ти
  сонце без облаци
  не носат бранови
  само замисли си само замисли си
  без тебе без тебе не би можел ниту ден
  со тебе со тебе не би имал јас проблем
  од небо од небо ѕвезди би ти симнувал
  за тебе за тебе се ќе направам
  кај мене дома ние седиме сами
  тотално опуштено си слушаме фанки
  а ти изгледаш како модел на писта
  во тие тесни црни хеланки
  јадеме сирење и пиеме вино
  не ни треба никој друг да ни биде фино
  од грамофонот свири шугар хил генг
  спалната е веќе спремна да правиме бенг бенг
  Рефрен (x4)
  на море јас и ти
  сонце без облаци
  не носат бранови
  само замисли си само замисли си
 • EntertainmentEntertainment

Comments • 3

 • cickopece
  cickopece 3 years ago

  Зошто нема видео спот?Штета

 • Nicholas Nocevski
  Nicholas Nocevski 3 years ago +1

  Ubava e, kako Daft Punk :)

 • Antonij Krstevski
  Antonij Krstevski 3 years ago +2

  Тоа е тоа.Малце фанк.. гази.Нов хит ☺