Drama Spontan 6: Suami Durjana

Share
Embed
  • Published on Jul 17, 2019
  • Kali ini mengisahkan tentang seorang suami yang durjana terhadap isterinya. Bagaimana kesudahan suami itu?
    Follow us on IG: @syahmisazli | @harry_khalifah | @putry_mohd
    Jgn lupa support channel Apak👇
    ruclip.com/channel/UCLY_gRoO1MAOWLpqj5hXAyg
  • EntertainmentEntertainment

Comments • 4 076

  • Syahmi Sazli
    Syahmi Sazli  Month ago +5475

    Kasi up #1 boleh tak gais?!🔝

  • Nur Hayati
    Nur Hayati 16 seconds ago

    Kelakar btol lah, suka drama spontan nee. 😍😍

  • mr kams
    mr kams 5 minutes ago

    Ni botol apa...botol kaca😂😂😂😂

  • Mohamad Syahaizi Syahaizi Sallehuddin

    Shami cuba amik saya bawak berlakon?

  • Mohd Hashim
    Mohd Hashim Hour ago

    mabuk air sarsi...hahaha...terbaik sif team syamim

  • Khairull AJ
    Khairull AJ 3 hours ago

    back groung soung "pank..pank" tu apo? hehe..

  • Melbin Ebin
    Melbin Ebin 5 hours ago

    Syok gila tgk.. hrp lgi susces sllu.. biar pon sya sabah tpi kwn krja byk kwn kelantan.. syahmi, asif, n abg apak.. trbaik....

  • kamal Kamalsempoi
    kamal Kamalsempoi 6 hours ago

    lawak lak aiii dia ni....heheheh

  • Ijamlong budak hitam
    Ijamlong budak hitam 6 hours ago

    Ahsiaaaaapppp😂😂😂

  • suhaimie hamad
    suhaimie hamad 17 hours ago

    Cantik la dia

  • MEET THEROBINSON
    MEET THEROBINSON 17 hours ago

    Zmn skrg ni mmg mcm ni ..kita bg org pny duit last2 kita yg bg pinjam dipggil utang ..tu lh realiti

  • Ismail Setapa
    Ismail Setapa 20 hours ago

    Yak weiii laaa....

  • Omar Azmi
    Omar Azmi Day ago

    bila asif tnya polis tu kenapa pendek..ayat deep dia bagi...dia pun tahu allah jadikan dia macam tu

  • Kuro Sapphire
    Kuro Sapphire Day ago

    bukan apa...aku takut loan shark tu masuk hospital mental je tk dan nak kasi pinjam duit pn kat asif :DDDD

  • Hyrlyanah Janius

    Hahahahahahhahahaha..berapa kali sy ulang. Sy ktawa tgok asif.!! Hahahahaahhahhaha..yak wek lah!

  • nursyah DERUS
    nursyah DERUS Day ago

    pitih tu apa? pitih tu orang nk gunala ..tu pn xtau ke apak

  • muhammad faiz
    muhammad faiz Day ago

    video2 ni dlu aku x tgk..tpi bila dah start tgk semua punchline lain mcm..hahahaha..adoi la...nasihat dlam lwak

  • Naren Chandran
    Naren Chandran Day ago

    Hantam kut mana 😂😂😂

  • imran adam
    imran adam Day ago

    start2 aku dh gelak jd mabok🤣🤣🤣🤣🤣

  • fad nab
    fad nab Day ago

    Sakit la perut aku ni beh dok gelak dok gelak tak henti-henti hahahaha aduhh lawak benor sempoi betul cara spontan dia tu 🤣 terbaikk la syahmi 👍🏻

  • Manisah Sukim
    Manisah Sukim Day ago

    Hahahaha sakit perut 🤣

  • Nur Hanis
    Nur Hanis 2 days ago

    Aduhh laa kerass perut duk gelok😂😂

  • Faiz Wen
    Faiz Wen 2 days ago

    Tebaik la abg apak.. 😂

  • Abdulrozi Abdulrozi
    Abdulrozi Abdulrozi 2 days ago

    Comelnya put, suara serok basoh😍

  • Ben Beckman
    Ben Beckman 2 days ago

    Apak pade kno kecing g2 jah..ahahaha

  • ROGER-ROGER KELATE Official

    Inspektor tu aku x tahan gelak....bhahahahahaha

  • Mal Freaks
    Mal Freaks 2 days ago

    yak weii lah !!!!

  • Brody TV
    Brody TV 2 days ago +2

    Cerita korang lebih bagus dari drama jam 7mlm

  • Medi sambas
    Medi sambas 2 days ago +15

    Mantap terbaik memang ni spontan bikin nya... Hahha perut ku sakit ketawa liat pelakon nya 😂😂😂😂😂 salam dari Indonesia.. Lawak malaysia memang terbaik dari jaman Legends Tan Sri P.Ramlee

  • apek apek
    apek apek 2 days ago +2

    Bro bila nak buat ep baru nie. Asyik ulang2 ku tengok. Jd xsabo nak nunggu ep baru... Truskan bro... 👍 we support from sarawak

  • Hamdi Myra
    Hamdi Myra 3 days ago +1

    Aku nak comment like dari syahmi sazli Please minat sangat dengan Hang syahmi sazli..

  • Bonza Binzi
    Bonza Binzi 3 days ago +5

    Awak... ''Bercuri''...

    hahahahahahahhahahaha!!!!

  • parkangelng 01
    parkangelng 01 3 days ago

    😂😂😂😂😂😂

  • Hasnul Efendi
    Hasnul Efendi 3 days ago

    kenapa encik pendekk...hahahahahahaahahahaha

  • Mulmin Asai
    Mulmin Asai 3 days ago

    sempat lgi lari,lmbat kena gari owh hahaha👍

  • SarahFunToyzCollector
    SarahFunToyzCollector 3 days ago +1

    Lepas kene pukul boleh pulak sengih2 kt kamera... Aku gelak smpi nk terberak...

  • Efa Sha
    Efa Sha 4 days ago

    💗💗💗

  • Lokman Hakim
    Lokman Hakim 4 days ago

    Batu. 30 ade tak

  • The Asparagus
    The Asparagus 4 days ago

    Tak boleh minum air sia tengok episodes diorang ni 😂 hahahahahaha. Tersembur aku! 🤣

  • Hidayah Mesro
    Hidayah Mesro 4 days ago

    Semoga murah rezeki buat insan2 istimewa ini. ❤️

  • shahrul shamsudin
    shahrul shamsudin 4 days ago

    hahahaha.. menate tak pecah babi.. asif2

  • harruko hanamichi77
    harruko hanamichi77 4 days ago

    Part dengan apak tu lawak...hahahahaha😂😂😂😂😂 sempoi la bro😁🚓👍

  • Muhammad Irsyazman
    Muhammad Irsyazman 4 days ago

    Part pecah botol tu HAHAHAHAHAHAHHA

  • coldstorage gopeng
    coldstorage gopeng 5 days ago

    REZEKI TAK SALAH ALAMAT 9:38 JAUH

  • sparta kook
    sparta kook 5 days ago +2

    Sumpah tuan inspector tu klakar..mi..tolong kekal kan dia mi..terbaikk 👍👍👍👍👍

  • Surayanti Bahjat
    Surayanti Bahjat 5 days ago +4

    Pecah perut weyy gelakk ..😂😂lqwok benor asif nie dekk..hihihi

  • Mohd Fizad
    Mohd Fizad 5 days ago

    Hahaha aku tak boleh move on laa dgn inspector polis Cheras tu hahahaa

  • excuse_my_ R
    excuse_my_ R 5 days ago

    Part muka mabuk aku tak boleh....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Mohammad Azri
    Mohammad Azri 5 days ago +1

    Asif mmg talented

  • MOHAMAD HANAFI BIN MOHD YASSIN

    0:12 mabuk btl tu

  • husaini Osman
    husaini Osman 5 days ago

    Semoga syahmi dan asif terus mantap

  • Hamidah Family Ceria
    Hamidah Family Ceria 5 days ago +1

    Hahaha lawak sugguh laa😁😁😁

  • ayienn Abail
    ayienn Abail 6 days ago

    Tak pecah lagi😂

  • Mohamad Hafiz
    Mohamad Hafiz 6 days ago

    Hahahaha Terbaikkk broo

  • Azmi Arjudin
    Azmi Arjudin 6 days ago +1

    Ubat gelak ade kat semua drama spontan nie.. adoiiiii 😂

  • SabuSabu Channel
    SabuSabu Channel 6 days ago

    Apak hambar

  • Waduhai 90
    Waduhai 90 6 days ago +1

    Botol baling x pecah2...hahah

  • Sity Zabedah
    Sity Zabedah 6 days ago

    Yak wei lah 😂

  • aku design
    aku design 6 days ago +1

    Hahahaha koyak la kau asif....kau hutang 3000 dngan pemberi hutang pastu ckp 6000 pula... pemberi hutang tak ada duit skrang pemberi hutang pula berhutang dngan kau 3000....aduiii

  • MOHD Amirul
    MOHD Amirul 6 days ago +1

    Awal lg dah buat kita ketawa😂😂😭😂😂😂😭😭😭😂😭😂😂😂😂😂 mabuk lg

  • naz riah
    naz riah 7 days ago

    yg xthn tu dia nk pinjam duit tp dia minta hutang kt apak hahhaha

    • naz riah
      naz riah 7 days ago

      knp encik pendek hahah

  • Abe Kulup
    Abe Kulup 7 days ago +2

    lama dh weh aku dop gelak besar mcm ni..jeng perut aku..

  • Japar Suzaimi
    Japar Suzaimi 7 days ago

    Lucu bro syahmi

  • arifuddin arifuddin
    arifuddin arifuddin 7 days ago +5

    kemah doh mie..tp part minum arok xlh mie..even berlakon..part laen kemah,,comel dh

  • syukri abdullah
    syukri abdullah 7 days ago

    Pening nge jln cite ntah ap2

  • Abuya33 Shahrilmohd
    Abuya33 Shahrilmohd 7 days ago +2

    hahaha part polis dtg umah tu...xleh tahan kah kah kah...keraih perut gelak...🤣🤣😂🤣😂

  • Mijie Asey
    Mijie Asey 7 days ago +8

    Yoe yg paling lawak.. belom melawak dah lawak kakaka

  • AkmalSuhaimi _
    AkmalSuhaimi _ 7 days ago +1

    Sejak2 ada yoe ni lagi brdekah gelak baii😂😂😂 Nice boss syahmi👍 Gandingan mantap asif n yoe. skarang ni mmang tak trlepas drama dri channel ni. Goodjob

  • Dya-dalla Anna Kim
    Dya-dalla Anna Kim 7 days ago

    Part last tu teringat main pondok2

  • Quddus Che embun
    Quddus Che embun 7 days ago

    Hahaha terbaik la hilang mood kerja sakit jiwa bagai... Thnks afis and syamil..

  • siti noor
    siti noor 7 days ago

    Lucu la Asif

  • Wan Archy
    Wan Archy 7 days ago

    Botol tak pecah g.,,,mapuhla

  • mohd rafiuddin
    mohd rafiuddin 7 days ago

    Part pecah botol Mmg lawak

  • Nijad ismailmaziah
    Nijad ismailmaziah 8 days ago

    Sabar jelah jangan asif tu😥😥

  • Irdina Aisya
    Irdina Aisya 8 days ago

    Wow penjara xdak jaring 😂