Greta Koci - Perseri (Official Video)

Поделиться
HTML-код
 • Опубликовано: 23 ноя 2017
 • #GRETAKOCIPERSERI
  Available on: smarturl.it/Perseri
  instagram.com/gretakoci1
  facebook.com/GretaKociOfficialPage
  Produced by : Genc Prelvukaj
  Lyrics : Eni Koci
  Video : Black Fish Entertainment
  United Records
 • РазвлеченияРазвлечения

Комментарии • 330

 • Vjosa Krasniqi
  Vjosa Krasniqi 6 дней назад

  😢❤👍

 • Манижа Хайдарова
  Манижа Хайдарова Месяц назад

  💓💓💓💓💓😙💓💓😙😙😙💓😙😘👏👍

 • Гульжазира Сейсенбек

  Супер👍👍👍👏👏👏

 • Reno Daja
  Reno Daja Месяц назад

  Super kenge

 • Aleksandar Vasilev
  Aleksandar Vasilev Месяц назад

  Lexojeni këtë ... u përpoqa ta përktheja atë për ju..
  FËMIJA IME,
  Ndoshta ju nuk më njihni, por, unë di të gjitha për ju ... Psalmi 139: 1
  E di kur ulesh dhe kur ngrihesh ... 139: 2
  Unë i njoh të gjitha rrugët e tua ... Psalmi 139: 3
  Edhe flokët në kokë janë deri në një pikë ... Mateu 10: 29-30
  Sepse ju keni krijuar më shumë imazhin Tim ... Zanafilla 1: 27
  Dhe në mua ju jetoni, lëvizni dhe ju ekzistoni ... Veprat 17: 28
  Unë ju njoha para se të jeni konceptuar ... Jeremia 1: 4-5
  Ju zgjodha kur unë krijoja universin ... Efesianëve 1: 11-12
  Ju nuk jeni gabim sepse të gjitha ditët tuaja janë shkruar në Librin Tim ... Psalmi 139: 15-16
  Kam përcaktuar kohën e saktë të lindjes suaj dhe vendin ku jetoni ... Veprat 17: 26
  Jeni të frikshëm dhe të mrekullueshëm ... Psalmi 139: 14
  Kam thurur trupin tuaj në barkun e nënës sate ... Psalmi 139: 13
  Unë të kam forcuar që nga lindja ... Psalmi 71: 6
  Por unë jam keqinterpretuar nga ata që nuk më njohin ...
  Gjoni 8: 41-44
  Unë nuk jam i largët dhe i zemëruar, unë jam shprehja e plotë e dashurisë ...
  1 Gjonit 4: 16
  Dhe unë dua të derdh mbi ju dashurinë e Tij ... 1 Gjonit 3: 1
  Vetëm sepse je fëmija im dhe unë jam babai yt ... Unë Gjoni 3: 1
  Dhe unë ju ofroj më shumë sesa mundi i tokës ...
  Mateu 7: 11
  Sepse unë jam babai i përsosur ... Mateu 5: 48
  Çdo gjë e mirë që merr, vjen nga unë ... Jakobi 1: 17
  Plotësoj të gjitha nevojat tuaja ... Mateu 6: 31-33
  Unë dua t'ju jap një të ardhme plot shpresë ... Jeremia 29: 11
  Sepse Unë ju kam dashur me dashuri të përjetshme ... Jeremia 31: 3
  Mendimet e mia për ju janë të shumta
  nga rëra në breg. Psalmi 139: 17-18
  Dhe unë do të gëzohem për ju me këngë ... Sofonia 3: 17
  Dhe unë kurrë nuk do të ndaloj t'ju bësh mirë ... Jeremia 32: 40
  Meqë ju jeni pasuria ime e zgjedhur ... Eksodi 19: 5
  Unë do të të vendos në mënyrë të vendosur me gjithë zemrën time dhe me gjithë shpirtin ...
  Jeremia 32: 41
  Dhe unë do t'ju tregoj gjëra të mëdha dhe të fshehta ... Jeremia 33: 3
  Nëse më Kërkoni me gjithë zemër, ju do të më gjej ...
  Ligji i përtërirë 4:29
  Gëzohem në Mua dhe unë do t'ju jap dëshirën e zemrës tuaj ...
  Psalmi 37: 4
  Sepse unë jam që ju dha këto dëshira ... Filipianëve 2: 13
  Mund ta bëj për ju në mënyrë të pakrahasueshme më shumë se sa keni menduar ndonjëherë ... Efesianëve 3:20
  Sepse Unë jam mbështetja juaj më e madhe ... II Selanikasve 2: 16-17
  Unë jam edhe babai që ngushëllon në të gjitha vuajtjet tuaja ... II Korintasve 1: 3-4
  Kur ti thyer, Unë jam afër jush ... Psalmi 34: 18
  Ndërsa bariu mban qengjin e tij, kështu do t'ju sjell në zemrën tuaj ... Isaia 40: 11
  Një ditë unë do të fshij çdo lot nga sytë tuaj ... Zbulesa 21: 3-4
  Unë jam babai yt dhe Unë të dua aq shumë sa e dua djalin tim Jezus ...
  II Korintasve 5: 18-19
  Vdekja e tij ishte shprehja e plotë e dashurisë që Ti ... Gjoni 4: 10
  Unë nuk u kurseja asgjë që Unë dua për të fituar dashurinë ... Romakëve 8: 38-39
  Ejani në shtëpi dhe jepni sakramentin më të madh që qiejt kanë parë ... Luka 15: 7
  Unë kam qenë gjithmonë babai juaj dhe do të mbetem kështu ... Efesianëve 3: 14-15
  Dhe unë të pyes ... a do të bëhesh fëmija im?... Gjoni 1: 12-13
  Unë po pres për ju ... Luka 15: 11-32
  ME LOVE:
  BABAI JUAJ, Zoti i Madh
  Çdo ditë e re na është dhënë nga Perëndia që të realizohet. Edhe unë kam qenë shumë e dëshpëruar.
  Kjo jetë është vetëm një gjykim, besoj dhe e di se është! Unë ju shkruaj për të mirë.
  Dëshironi të ndryshoni per mire dhe kërkoni Zotin kur vjen nga gjithë zemra juaj, do të jetë! Besoni dhe dëshironi atë plotësisht dhe ju do të shihni..

 • Aleksandar Vasilev
  Aleksandar Vasilev Месяц назад

  I dërguar atë këtu pothuajse çdo duam dhe ju gjithashtu kanë atë, lexuar dhe të reflektojnë mbi shkrim!
  Kushdo që bën gjëra të gabuara! Ka një Perëndi dhe ju jep një ditë të re për të realizuar dhe të pendohen, nëse ju bëni Ai do të të japë falje .. Ecni në rrugën e tij deri në fund të jetës së tokësore, edhe pse vullnetit të lirë, dhe ju nuk do të zhgenjeheni! Pendohuni njerëzve dhe zgjidhni rrugën e drejtë! Zgjohuni, djalli vetëm dëshiron shpirtrat tuaj, dhe pastaj është shumë e frikshme për ju! Këtu në tokë nuk është asgjë në krahasim me mundim djallëzor dhe dhimbje .... Gjithsesi, gëzimi në qiell me Perëndinë që na krijoi!
  Perëndia na do dhe dëshiron që ne të jemi të përulur, mirënjohës ndaj të vegjëlve dhe të shpëtohemi! Mendoni dhe mos e neglizhoni këtë tani!
  Lexoni me kujdes, kjo mund të ndihmojë .. Në qoftë se ju mbani urdhërimet e Perëndisë, nëse nuk dihet prejardhja, mund të shohin ato në Google, në qoftë se ju nuk e dini se si saktësisht shkruar në Bibël ..
  Është gjithashtu e mjaftueshme për të besuar në Jezu Krishtin dhe se Perëndia dërgoi atë për të vdekur për mëkatet tona dhe e kishte ringjallur prej së vdekuri tri ditë më vonë. Dhe do të shpëtoheni!
  A nuk duhet të mashtrohen më mirë dhe të menduarit, Perëndia ju do dhe dëshiron për të shpëtuar .. Me vite, ndërsa në këtë tokë ju jep këtë mundësi dhe me secilin që kalon, një ditë e re!
  Jini të arsyeshëm dhe të gjithë të mirë!
  Dërgo tek miqtë tuaj dhe mendoni për atë që keni shkruar, është e jotja.
  Al. Vasilev
  💝

 • Jeton Sejdiu
  Jeton Sejdiu Месяц назад

  kuku cfare femne qikjo greta koci me ba seks me ta

 • Aurora Ana
  Aurora Ana 2 месяца назад

  2019🥰🤪

 • Rei'ad Rie'ad
  Rei'ad Rie'ad 3 месяца назад

  ❌❌❌

 • Romeo Meni
  Romeo Meni 5 месяцев назад

  uaaaaauuu sa e bukur

 • eendra endra
  eendra endra 6 месяцев назад

  Ma mir po i shkojn flokt. E shkurta vallah

 • Orges Nasufi
  Orges Nasufi 6 месяцев назад

  "Përsëri" 😉😉😉

 • elston muca
  elston muca 6 месяцев назад

  facebook.com/groups/594443510718890/?fref=mentions&__xts__%5B0%5D=68.ARAWm1wAfgowVH0GfOazNPpTQgDT5c1pX7tPuKhzBOnDuYKOkN9hyobhOPcoiqicEIFR59oY5ReDiZZtxDKVnRHRzwMs5Tz_nhmP-0BaM5gK8LFrWxpNyRdcO4xPrWQDC-asCVziCWSmSoNF-w7Rq0nzyDWkM5mUQkzlCyEVpWfhWG8U5cRW_Q&__tn__=K-R

 • Giulia giuliana
  Giulia giuliana 7 месяцев назад +1

  Cdo nate e njejt kur ti nuk je me mungon sote me mungon si dje 😭😭😭😭

 • Sonia Lola
  Sonia Lola 7 месяцев назад

  Bravo Greta ti këndon gjithmon kenge më tekste te bukura

 • Kristijan Corovic
  Kristijan Corovic 10 месяцев назад

  Ku mbeti greta e meparshme energjike

 • po ni
  po ni 10 месяцев назад

  Amazing 😍💐

 • Janina Nina Sh.
  Janina Nina Sh. 10 месяцев назад +1

  Superrr ❤️❤️❤️💕🌺

 • Aona Music
  Aona Music 11 месяцев назад

  Subscribe on the channel 👍 ruclip.com/user/AonaMusicOfficial

 • Janina Nina Sh.
  Janina Nina Sh. 11 месяцев назад

  Perfect♥️♥️♥️

 • Nihan Soydere
  Nihan Soydere 11 месяцев назад

  E bukur si gjithmon Greta dhe ze fantastik nje biiik like per Greeten

 • Bora Gorenca
  Bora Gorenca 11 месяцев назад +1

  Je yll po jo aq sa eni

 • Nora Ndoci
  Nora Ndoci Год назад

  good job Genta. je nje nder kengetaret me te mira Shqiptare nuk ke nevoj qe te zhveshesh dhe perseri ben qe te kesh miliona ndjekes... keep it up with the goood work..

 • Analda Imeraj
  Analda Imeraj Год назад

  Me mungon sot me mungon si die ❤

 • Brunilda Kalemaj
  Brunilda Kalemaj Год назад

  Keng e bukur💙

 • Olsa Olsa
  Olsa Olsa Год назад

  Super

 • Janina Nina Sh.
  Janina Nina Sh. Год назад

  Super kong Greta ... perfekt ♥️♥️♥️

 • Genti Sqepa
  Genti Sqepa Год назад +1

  Sa femer e mire je greta

 • Jonid Hyseni
  Jonid Hyseni Год назад

  Thjesht perfekt... asnje fjal me teper. Bravo per punen qe keni ber

 • Melisa Hoxha
  Melisa Hoxha Год назад

  Greta bravo

 • alesia lloji
  alesia lloji Год назад

  Spo je. Me ne

 • Janina Nina Sh.
  Janina Nina Sh. Год назад +1

  Superrr♥️♥️♥️🌹🌟🧚🏿‍♀️🙄♥️

 • Almir Iseni
  Almir Iseni Год назад

  Yll je greta Iove you shume e bukur kenga dhe gjthsh zeriii yt

 • Anxhelo Xhaja
  Anxhelo Xhaja Год назад +1

  bravo greta jam fansja jote me e madhe

 • marjaB Krasniqi
  marjaB Krasniqi Год назад +1

  Far femne je greta shum katastrof e bukur.

 • Sjxndnxnnx Zhsand
  Sjxndnxnnx Zhsand Год назад

  Love song love albanija it bosnia herzegovina

 • Eglis Arifaj
  Eglis Arifaj Год назад

  shum bukur vdjoklipi greta koçi

 • Enver Axhami
  Enver Axhami Год назад +1

  ti je my everything

 • Enver Axhami
  Enver Axhami Год назад +1

  e mrekullueshme mrekullia e zotit jee

 • Enver Axhami
  Enver Axhami Год назад +1

  je e mahniteshme

 • Enver Axhami
  Enver Axhami Год назад +1

  ty te dua

 • Enver Axhami
  Enver Axhami Год назад +1

  engjell

 • Enver Axhami
  Enver Axhami Год назад +1

  e bukura jeme

 • Jeton Sejdiu
  Jeton Sejdiu Год назад

  seksi femen

 • Jeton Sejdiu
  Jeton Sejdiu Год назад

  seks femen

 • Aleks Qupi
  Aleks Qupi Год назад

  Greta e ku mbeti dadhni netet tona jan vetmi💝💋💋💋🌌🌌❣❣💖💖💖

 • Shaip Rubovci
  Shaip Rubovci Год назад

  Super kang suksese

 • Losi Abazi
  Losi Abazi Год назад

  Bravo

 • Losi Abazi
  Losi Abazi Год назад

  Super

 • Losi Abazi
  Losi Abazi Год назад

  Gretaa

 • Sarah Jakupi
  Sarah Jakupi Год назад

  Ma knaqi shpirtin kjo muzik lezeqme romantike ❤💖

 • mona mondaa
  mona mondaa Год назад

  Nice song
  ruclip.com/video/hBs8nLzWd2o/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE.html

 • ardjanrudina balaj
  ardjanrudina balaj Год назад

  Te lumte goja greta

 • MARJO shehu
  MARJO shehu Год назад

  💔💔💔💔

 • Mimi T
  Mimi T Год назад +1

  It looks like she shoot this video in Catskills NY

 • Nertila Kokoshi
  Nertila Kokoshi Год назад

  super kenge

 • Lozjana Zela
  Lozjana Zela Год назад

  19 Dhjetor
  E Marte

 • Bledar Selmani
  Bledar Selmani Год назад

  Greta koci

 • Meso Gjermanisht
  Meso Gjermanisht Год назад

  MESO GJERMANISHT FALAS!!! aABONOHU KETU

 • Elvis Goga
  Elvis Goga Год назад

  Shume kenge bukur!!!

 • Francesca Çobo
  Francesca Çobo Год назад

  min 1:40!! :))

 • Mirela Naci
  Mirela Naci Год назад +1

  Greta ti ke vlera edhe me te medha se kenga. Je artiste e madhe.

 • Aldo Bosi
  Aldo Bosi Год назад

  Ti je mbrekullia e 8 e botes o flori

 • Mira Love
  Mira Love Год назад

  Super kenge dhe ze magjepes. Suksese

 • Linen Bacol
  Linen Bacol Год назад +1

  O mrekullia shqiptare qe na ben vec te lumtur kur degjojme kenget e tua. The best je Gretaa

 • Martina Weiner
  Martina Weiner Год назад +1

  Greta koci shum keng bukur ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 • elston muca
  elston muca Год назад

  profile.empowr.com/Profile/NewCustomProfile.aspx?u=304f8acbd69148fa93bd7119691e56f4

 • Maksi Srv
  Maksi Srv Год назад

  Mis

 • Maksi Srv
  Maksi Srv Год назад

  Yll fare

 • Syla Bina
  Syla Bina Год назад +1

  Kombinimi rrobave shum bukur me spot 👌👍

 • JETA Dashuria
  JETA Dashuria Год назад

  super kengg 😊😍

 • eni ziri
  eni ziri Год назад +3

  Gjigande.....E pa konkurueshme .....Adapte .hit i pa diskutueshem...Krenaria kombit Shqipetar..

 • Anesa Hasani
  Anesa Hasani Год назад

  loqka

 • Dina Gashi3
  Dina Gashi3 Год назад

  Zoni perfekt tlumt

 • Agron Ademi
  Agron Ademi Год назад

  hej boma sub nese don flm nese sdon nuk ka problem lejlane ademi

 • Giulia giuliana
  Giulia giuliana Год назад +1

  Shum e bukur kmp teksi i pershatur me vidiokipin zeri i pershtatur me dashurin 11111😍😍😍

 • Adem Lushi
  Adem Lushi Год назад +1

  Ja vlen mu ngju

 • Artina Karuni
  Artina Karuni Год назад

  💔💔💔

 • Marinela Zeqo
  Marinela Zeqo Год назад

  Te lumt goja

 • Urbin Hoxha
  Urbin Hoxha Год назад

  :D oha aleyna tilkinin ifşasını yayınlamışlar bakın odosipuzebabupa.tk/?youtubepUGU3oH

 • Urbin Hoxha
  Urbin Hoxha Год назад

  :D oha aleyna tilkinin ifşasını yayınlamışlar bakın odosipuzebabupa.tk/?youtube_mpvm3_

 • Darek Tarkowski
  Darek Tarkowski Год назад

  +hi

 • Ardjan Shkoder
  Ardjan Shkoder Год назад

  Kenge shume e bukur bravo greta

 • Ervis Ballcaj
  Ervis Ballcaj Год назад

  kenga me e mir qe ka kendu ndonjëherë

 • Kujtime Kekaj
  Kujtime Kekaj Год назад

  super

 • Diturie Balaj
  Diturie Balaj Год назад

  shume bukur

 • Agron Ademi
  Agron Ademi Год назад

  #GretaKoci-Topic 😇 lejlane ademi

 • Edona Bishja
  Edona Bishja Год назад

  Suksese

 • Blind Blind
  Blind Blind Год назад

  E ka zanin pak si shtrig por e mlon me fizionomi dhe del bukur. Po kanga e lezetshme.

 • Flori Myrtaj
  Flori Myrtaj Год назад

  BRAVO Gretaaaaaa!!!!!

 • Vali cela
  Vali cela Год назад

  shume bukur

 • maria natsi
  maria natsi Год назад

  bishaaaaa😘😘😘😘😘😘😘😘

 • Sara H
  Sara H Год назад

  💕💕💕💕💕💕

 • Petrit Shala
  Petrit Shala Год назад

  faliminderit qe ma kushtove kengen je yll

 • elisa e
  elisa e Год назад

  Super keng ..si gjithmone

 • Arjet Bishja
  Arjet Bishja Год назад

  Hi

 • HellClicka Hc
  HellClicka Hc Год назад

  plusmoney.win/4662789427373/ fito para online !

 • Enver Axhami
  Enver Axhami Год назад +1

  Shum bukur kenga zemer💛

 • Leutrim Jashari
  Leutrim Jashari Год назад +1

  qfar zoni as Rihanna as Beyonce ska ksi zoni🤗🤗♥️

 • Met Duka
  Met Duka Год назад

  Ein tollen text kann nur so eine großartige Sängerin meistern