Ya Allah Terbongkar Kisah Sebenar Penceraian FIZO & MAWAR - Tv Terlajak Laris

Share
Embed
  • Published on Jul 15, 2019
  • TV Terlajak Laris Official RUclip Channel
    Subscribe RUclip TV Terlajak Laris
    ▶ www.tvterlajaklaris.my
    Visit My Website
    ▶ www.abangterlajaklaris.my
    ▶ www.deherbs.com.my
    Follow Us On Instagram
    aliffsyukriterlajaklaris
    shahidadherbs
    aliff_syukri
    kucing_ajaib

    Like Us On Facebook
    DatoAliffSyukriKamarzaman
    kakakterlajaklaris
    SILA LIKE, COMMENT, SUBSCRIBE, & SHARE.
    Copyright TV Terlajak Laris D'Herbs Holdings (M) Sdn. Bhd.
  • EntertainmentEntertainment

Comments • 849

  • khaleed hazmee
    khaleed hazmee 4 hours ago

    Kalau watak dato dlm vid matang apa semua...haaa dlm vid biasa kene la kaw2...kalau matured selalu
    Tak riuhh la video dato nnti
    Nnti tak de orng nk tonton😑
    Jdi kene lah kaw2 bgi hilang kn bosan penonton
    Haaa gituuu
    Apa2 pun..video terlajak lariss
    MEMANG TERBAIK😭😭😭🤣👍🤩🤩

  • Abu Bakar Khalid
    Abu Bakar Khalid 16 hours ago

    Sama2 kwin baru le, baru dpt beza baik buruk psangan kita, yg lama @ yg baru

  • Fatimah Azahrah
    Fatimah Azahrah 19 hours ago

    Fizo hensem and bijak👍👍👍

  • Tuan Yanti
    Tuan Yanti 3 days ago

    Bagus video nya🥳🥳

  • Anas Shauki
    Anas Shauki 4 days ago

    allah ...😭😭😭❤️

  • Siti Rikwan
    Siti Rikwan 5 days ago

    Trimakasi.datok.sukri.membagi.nasehat.yg.sangat.baik.baik..semoga..dikabulkan.berjodoh.semula.amin.

  • Sunarsih Sunarsih
    Sunarsih Sunarsih 8 days ago

    Muka Fizo sama muka mawar tapi kenapa sampai cerai

  • SWATGAMIMG
    SWATGAMIMG 10 days ago

    Dato terlajak laris gempak

  • Info Tag
    Info Tag 15 days ago

    Ala... Dato yg nampak sgt sgt sedey... berair mata... kawan baik dia tu both of them.. 😔

  • bella 96
    bella 96 17 days ago

    😞

  • Ain Halim
    Ain Halim 29 days ago

    Klau la tiba2 Fizo dan Mawar buat keputusan utk bersatu. Satu Malaysia mengucap kesyukuran. Ameen..

  • Liza Sofia
    Liza Sofia Month ago

    Berlakon biasa lah sifizo. Dah lah cite dia membosankan. Tak payah bagi tahu. Rahsia2. Bkn elok pun. Ank omak

  • Nurfahanum Anuar
    Nurfahanum Anuar Month ago

    Aamiiin yra

  • Fatimah Che
    Fatimah Che Month ago

    Semua salah ku

  • Miracle Me
    Miracle Me Month ago +1

    Sedih tengok😢..Semoga fizo & mawar rujuk semula..Aamiin

  • Ee Rr
    Ee Rr Month ago

    Apa yg ambo nmpk ia lah isteri apabila terlebih kaya ! Pizo - ingat anda anak jantan . Tp stakat ini anda terbaik cuma ( mawar mata dia tu dikaca mata hati saya ada sedikit galak ! ).

  • Gregore
    Gregore Month ago

    Apsal rambut datuk lain mcm je🤭, potong sendiri ker

  • MADAME DEEE
    MADAME DEEE Month ago +1

    “selalu nya aliff syukri je, fizo omar takde gimik” 🤭😆

  • vava sharifah
    vava sharifah Month ago

    Fizoooooo ❤🤗🤗🌹

  • Norsidah Yang Yahaya

    Yang alif sebuk why?

  • zainuddin brahim
    zainuddin brahim Month ago

    supaya ada peluang kedua....insyaAllah

  • zainuddin brahim
    zainuddin brahim Month ago

    kirim salam sama fizo, aliff..

  • Fatimah Othman
    Fatimah Othman Month ago

    Qadarallah ...Aunty doakan agar Allah SWT pertemukan semula jodoh mereka... Mungkin Allah nak buktikan kpd Mawar & Fizo bahawa kasih sayang kamu berdua adalah sebenarnya terbaik utk kamu berdua...

  • Rezza Iskandar Syazwan Ali

    Beza setahun dua je...
    Aku pun terkejut sebab Dato' Alif Syukri ada banyak anak...jadi..xtaulah pulak haha

  • Raqiah Raqiah
    Raqiah Raqiah Month ago

    Fizo pon da biol...

  • Zte 123
    Zte 123 Month ago

    sudah ditntukn,jodoh ajl maut smua tlg ditntukn.ini ujian buat mreka..kita sbgai hmba doa kn yg baik2 utk mereka dn trmasuk dri kita sndri..klo fizo kuor msuk dlm umh mawar pun,msih blh ag psl mereka msih dlm edah...jgnlh kita nk prtilai kn..mntaw dlm tempoh edah merka rujuk blik..fizo dn mawar buatlh yg trbaikkk demi ank

  • Vita alvia Shamsul
    Vita alvia Shamsul Month ago

    Very very late this playlife....sleeping kadang2 perlu lebih dari 8jam..3 hari pun boleh mind one second hope sweetdream news

  • Hazman
    Hazman Month ago +1

    Kawin balik tak boleh ke? Sy anggap Fizo ngn Mawar secocok sgt2 smpai masuk syurga kelak, aamiin... sy pun nak kawin dgn org mcm Mawar yg baik2 gitu, sy 35 tahun loni tok nikoh2 lg...huhu

  • نور رحيمه
    نور رحيمه Month ago

    Kalau sya tdk pernah fikir negatif tentang mereka sya tak pernah menuduh siapa

  • Rus Min
    Rus Min Month ago

    Mmg hang tu ank mak dn bukan msaalah mak hang punca peceraian tp sikap hang tu Apa2 sikitt cita kt mak.. Msaalah rumahtngga hang pn cita kt mak smpai dlm kain pn cita kt mak.. Bukan bini hang ja meluat sikip hang sapa pn meluat dng cara hang tu.. Hang bukan Laki yg sejati...sekarng baru hang ada akai.. Dok lh dng mak hang. Perempuan mna pn x suka dng sikap hang tu.. Puihhhh

  • Suara Gemersik
    Suara Gemersik Month ago

    Hi semua... Siapa perasan rambut dato alif Syukri seperti tercukur lebih. Cuba tgok di awal awal video nie. Sperti rambut gugur byk sgt.. Macam masalah botak jer.... mgkin dato alif Syukri ni trsalah gunting rambut nie.. nak buat fesyen hipster tapi tak jadi. Kalo setuju like... Kalo x setuju dislike jelah. Tq

  • maryam sitdek
    maryam sitdek Month ago

    Astagfirullah🙂

  • Wan Jack
    Wan Jack Month ago

    Slm...Hangpa Tutop Buku laa noo tajok ni..tajok lain byk lg...

  • Faz Tomlinson
    Faz Tomlinson 2 months ago

    Ajal,maut jodoh di tngn Tuhan,jgn slh mnyalah tapi besarkn anak dgn penuh kaseh syg

  • zafri azran abdul majid

    Fizo.. Duda Hot dengan orang yang sangat baik.. Mawar pun sangat baik.. Cuma perpisahan bila tiada kesesuaian lagi..

  • Pemeilyn Lyn
    Pemeilyn Lyn 2 months ago

    Terbaik Dato

  • Robiah Othman
    Robiah Othman 2 months ago

    Kalau OK semua ye kenape cerai ek?

  • Ira Ira
    Ira Ira 2 months ago

    Muustahil klu becerai tkd pe yg brlaku.....

  • Norzaini Zainie
    Norzaini Zainie 2 months ago +1

    Tajuk lain.cerita lain.😬😬

    • Saripuddin Bin Lebai udin
      Saripuddin Bin Lebai udin Month ago

      Marketing kot kak ni. Channel ceramah agama oun byk yg tajuk lain tapi isi ceremah lari ke laut. Bukan salah ustaz tapi kekhilafan admin sebab nak viewer lebih la. Itu ja kak. Hahahaaa

  • Fadullah Alias
    Fadullah Alias 2 months ago

    Hebat peribadi Fizo... 👍🏻👍🏻👍🏻

  • Ruzaini Siomar
    Ruzaini Siomar 2 months ago

    Semoga Allah bukak kedua2 hati fizo dan mawar... kesian anak... rujuk balik sedih pulak ak huhuhu

  • Bang Ahmad
    Bang Ahmad 2 months ago

    Dah tengok ni ruclip.com/video/m_HmmFJQU7g/video.html

  • Liza Asri
    Liza Asri 2 months ago +1

    Fizo dah nampak gila talak...baru sedar nak cari mawar....xyahlah...doklah bawah ketiak mak tu...org lain pun ada mak juga...xdalah sampai xda masa dgn istri.

  • hairy iskandar
    hairy iskandar 2 months ago

    Fizo omar ni sapa eh, top sangat ke dia? Mmm oh artis malaysia, pelakon pembantu je, mm standard kampung je, ingatkan top macam michael jackson

  • Muhammad Afiq Bin Kamaruddin

    Check This Out !
    Ezad Lazim & Zamani - Lima Aksara | Lirik
    ruclip.com/video/wHWJDzt5KAw/video.html

  • Hartik Putri Suwarno
    Hartik Putri Suwarno 2 months ago

    Apa2 pun masalah orang tua fizo, tapi bagi sy jangan anak jadikan mangsa.jodoh ajal maut hanya Allah yang tau

  • Seth dahalan
    Seth dahalan 2 months ago

    Bored....

  • Akhir Udin11
    Akhir Udin11 2 months ago

    Hubungan dan kasih sayang ibu dan anak takkan putus sampai bila bila. Ibu dan anak dah hidup bersama dari anak dalam kandungan. Isteri adalah orang yang baru hadir dalam kehidupan suami dan keluarga. Takkan nak suruh dia menerima dan memahami segala galanya tentang suami dan keluarganya. Isteri juga perlu diterima dan difahami. Mesti ada give and take. Mesti ada tolak anaur. Tengok Dato Aliff walau pun dah jadi jutawan dan kaya raya, bisness macam macam, isteri, mak kandung dan abah, ibu bapa mertua dan anak anak semua terjaga. Dan mereka hidup bahagia. Dato bijak mengurus dan mentadbir bisness dan keluarga. Dia juga dibantu oleh ibu yang berdikari dan pandai menjaga diri dan kesihatannya. Ibunya ada life sendiri jadi tidak ada rasa kecil hati dan sebagainya.

  • استقلال آسيه Abdullah

    Tolong rujuk balik tak suka cerai² ny

  • Afifah Ilyana
    Afifah Ilyana 2 months ago

    sape cikyam

  • Inda Libra
    Inda Libra 2 months ago +1

    Hanya orang yang tak beriman je yang tak boleh terima qada dan qadar Allah..

  • Mohd Anwar
    Mohd Anwar 2 months ago

    Mmg dah x boleh percaya la channel ni.. goodbye unsubcribe..

  • Eka Neylalty6 RT aya3h7r w3t to5

    Assalamualaikum we.wb sy dr kalimantan barat
    Ya Allah fizo Omar sya bener2 suka tuh liat fizo, klo emng udah taqdir kita sampai d situ kita mau apa lagi
    Insyaallah d semua kejadian ini pasti ada hikmahnya
    Sehat selalu fizo Omar dan keluarga

  • Dorkas Balang
    Dorkas Balang 2 months ago

    Angap penceraian sbg satu pandangan positif kata fizo. So pemandangan sya mmg diorng decide bersama tuk berpisah utk mereka masing2 fokus karir kerjaya...bersama tp tak bertemu. So bter single n fokus

  • Ronnie Sunny
    Ronnie Sunny 2 months ago

    PakCik bawang...
    Beso nye kepo..

  • zurida jamil
    zurida jamil 2 months ago

    kenapa dia ni sibuk sgt

  • salwarina tahir rudin
    salwarina tahir rudin 2 months ago

    Klu baik xda pblm knp lafazkn cerai? Hope korg bsatu semula amin

  • Jamakiah Eckert
    Jamakiah Eckert 2 months ago

    Knapa kpala kau botak

  • Melati Desa
    Melati Desa 2 months ago

    Menyibuk je orang lain nk tau pasal fizo.

  • Dayang Suria A. M
    Dayang Suria A. M 2 months ago +13

    Nampak kt situ dato sayang sbnrnya dgn rmhtgga fizo dan mawar.. Kalau nk dia mmg nk diorg bersatu kembali.. I feel u dato😢