Etnon feat Genta Ismajli - Shake it

Поделиться
HTML-код
 • Опубликовано: 5 мар 2016
 • Download song: smarturl.it/iShakeIt
  Stream/Share on Spotify: smarturl.it/sShakeIt
  Produced by : Genc Prelvukaj
  Year : 2016
  Country : Republic of Kosovo
  Language : Albanian
  Video : Max Production
  Asistente ne audio prodhim : Milot Hasangjekaj, Ardian Rexhepi, Ardit Kantarxhiu dhe Filloreta Raci.
  instagram.com/gencprelvukaj/
  facebook.com/etnonkosovo
  www,facebook.com/blackfishkosovo
  facebook.com/gencprelvukajkosovo
  twitter.com/gencprelvukaj
  www.gentaismajli.com
  www.maxproduction.net
  MUA : Selma
  HAIR : Kaci
  STYLING : Dona Matoshi
 • РазвлеченияРазвлечения

Комментарии • 5 379

 • suat Kurtuluş
  suat Kurtuluş 9 дней назад +1

  Süper ötesi saygıyı hakedenbir şarkı

 • ЛАЙЛА Газирханова
  ЛАЙЛА Газирханова 10 дней назад +1

  Классная музыка

 • Martin Malaj
  Martin Malaj 11 дней назад +2

  2019????♥️♥️😘😘😍😍

 • Nigar Orucova
  Nigar Orucova 12 дней назад +1

  Shake it

 • gheyath ghassan
  gheyath ghassan 13 дней назад +1

  He can’t stop I told him no

 • Nana xachatryan
  Nana xachatryan 14 дней назад +1

  👍👍👍👍👍👍super

 • Bobogto 540i
  Bobogto 540i 15 дней назад +1

  Go Blackhawks!

 • Elvira Basevic
  Elvira Basevic 16 дней назад +1

  Greetings from U.A E.

 • Kiki Kiki
  Kiki Kiki 16 дней назад +1

  👍👍👍💋

 • Florjeta Guri
  Florjeta Guri 17 дней назад

  Hala edu ket keng

 • Cimishera Cimishera
  Cimishera Cimishera 18 дней назад

  Shum bukur

 • Davrio Davrio
  Davrio Davrio 18 дней назад +1

  Кыргизи есть кто нибудь если есть ставтье лайк 2019

 • Sharra7 Agario
  Sharra7 Agario 20 дней назад +1

  2019?

 • Skender Guci
  Skender Guci 20 дней назад +1

  ❤❤❤

 • Agron Gashi
  Agron Gashi 22 дня назад

  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 • inva manuka
  inva manuka 23 дня назад

  ❤❤

 • Sahin Tahirli
  Sahin Tahirli 23 дня назад

  💘

 • Y u bully me?
  Y u bully me? 24 дня назад

  *Najkush n 2019?*
  _2020._

 • Elnara Camalova
  Elnara Camalova 25 дней назад

  Super.upper.👌👌👌👌👌👌👌

 • Rinesa Ismajli
  Rinesa Ismajli 25 дней назад

  Shume e mire kenga 💞💞💞💞💞💞💞💞💞

 • Marina Ranxha
  Marina Ranxha 27 дней назад

  Shek❤❤❤

 • Faruk Kutludoğmuş
  Faruk Kutludoğmuş 27 дней назад

  Süper.

 • Elnara Camalova
  Elnara Camalova 29 дней назад

  Obajayu klip.a.t.j. klip👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌💘

 • Luana Musik
  Luana Musik Месяц назад

  👌👌👌👌👌👌👌💃💃💃💃💃💃

 • Идрис Биярсланов
  Идрис Биярсланов Месяц назад

  This is what language?

 • Sevda Osmani
  Sevda Osmani Месяц назад

  😍😍😍😍😍😊

 • shumm bukur Podujevq
  shumm bukur Podujevq Месяц назад

  💃💃💃💃💃💃💃💃👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

 • r mirweis
  r mirweis Месяц назад +26

  Very Nice Song, Përshëndetni njerëzit e guximshëm të Shqipërisë. Unë jam rritur në Gjermani, djalë afgan. Unë e dua shumë Shqipërinë ans Music Shqiptare, unë isha muajin e kaluar në Shqipëri. Atje popujt shqiptarë më dhanë shumë dashuri dhe respekt. Unë nuk kam parë shumë dashuri në jetën time. Faleminderit Shqiperine. Shqipëria është një vend shumë interesant, shumë interesant dhe shumë fantastik dhe populli shqiptar është shumë mikpritës, i vendosur, krenar, besnik, shumë i vendosur, shumë miqësor, shumë i arsimuar, shumë i guximshëm dhe shumë modern. Zoti e bekoftë popullin shqiptar. Unë jam shumë mirënjohës për Shqipërinë.

 • Shola Aliyeva
  Shola Aliyeva Месяц назад

  I love this music,😍😍😍from Azerbaijan🤗

 • Deivid BG
  Deivid BG Месяц назад

  like

 • Alehandra Lazaro
  Alehandra Lazaro Месяц назад +1

  2019🤩🤩

 • Reaction Life
  Reaction Life Месяц назад

  shum e mire musik

 • memet nikolay
  memet nikolay Месяц назад

  nikolay noxa

 • Fatime Huseynova
  Fatime Huseynova Месяц назад

  super okuyorlar

 • Baboo Mainz
  Baboo Mainz Месяц назад

  2019 like kush e dgjon

 • махабат жунушалиева

  Otlichny muzik 🙌👏👍👌

 • Dauran GGG
  Dauran GGG Месяц назад

  okey musik iz karakalpakstan

 • Pk2013
  Pk2013 Месяц назад

  💃🏽🇧🇷 🎼🎼🎼

 • Barjie Jatji
  Barjie Jatji Месяц назад

  shum bukur 😘😘😘😘

 • Alessia sinani
  Alessia sinani Месяц назад

  me te gjata tutat alesja sinani

 • Ani Harutyunyan
  Ani Harutyunyan Месяц назад

  👍👍

 • rina balj
  rina balj Месяц назад

  Srbija vs kosava

 • Tb Tb
  Tb Tb Месяц назад

  Ew

 • Nidi lala
  Nidi lala Месяц назад

  Ti ke ba me Motren teme niher on airoport ni Foto kur u kan e wogel

 • Anja Filania
  Anja Filania Месяц назад

  👍👍👍👍😎

 • Собир чон
  Собир чон Месяц назад +1

  Salom krasavisa

 • Paruir Tsaturyan
  Paruir Tsaturyan Месяц назад

  Great music.😍

 • Xhuljo Kuci
  Xhuljo Kuci Месяц назад

  2018

 • Rusa Januzi
  Rusa Januzi Месяц назад

  Rosa👍✌️❤️

 • Jeren Berdimyradowa
  Jeren Berdimyradowa Месяц назад

  Genta I LOVE

 • Мирбек Парманкулов
  Мирбек Парманкулов Месяц назад

  Красавица

 • Berta Bajrami
  Berta Bajrami Месяц назад

  anisa balla 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔 💔

 • Ismayil Qenberov
  Ismayil Qenberov Месяц назад

  👍👍👍👍 25.12.18 saat 22:55

 • Ismayil Qenberov
  Ismayil Qenberov Месяц назад

  Azerbaijan

 • Vanesa Gjoka
  Vanesa Gjoka Месяц назад

  💞💞💞💞💞 shume e bukur kenga genta💋💋💋💋💋💋💋 nuk ka keng me te bukur se kjo.

 • Ajkune Hamza
  Ajkune Hamza Месяц назад

  2019?

 • Oğuzhan Araz
  Oğuzhan Araz Месяц назад

  🇹🇷

 • Vale Gashi
  Vale Gashi Месяц назад

  Edhe nja si qekjo bane bashk theni Rekord ..........

 • 100 DOLARA
  100 DOLARA Месяц назад +1

  Lit!!! 🌟🌟💖🍻🍻🍻🍻🔝🔝🔝💖💖💖

 • Xeyale Qafarlı
  Xeyale Qafarlı Месяц назад +1

  👍

 • Gulcan SayIt
  Gulcan SayIt Месяц назад

  Super musik bravoo genta

 • Janku Mele
  Janku Mele Месяц назад

  ❤❤❤❤❤❤❤

 • Denisa Miruț
  Denisa Miruț 2 месяца назад

  😍😍😘😘

 • Granit Gjoka
  Granit Gjoka 2 месяца назад

  Super

 • Natevan Axundzade
  Natevan Axundzade 2 месяца назад

  Molodchina ismailka:)#

 • Impostor82
  Impostor82 2 месяца назад

  0:25

 • semirbeatzz25
  semirbeatzz25 2 месяца назад

  Respect from macedonian

 • Kenda Berisha
  Kenda Berisha 2 месяца назад

  ti kurr nuk ja kalon dhurata dores
  😇😇😇😇😇😇😇😇😇

 • Sevdiyim _
  Sevdiyim _ 2 месяца назад

  ❤❤❤👍👍👍👍👏

 • Vasif Muradov
  Vasif Muradov 2 месяца назад +2

  Azerbaijan Albania brothers 💪❤

 • Guzel guzel
  Guzel guzel 2 месяца назад +1

  ooooo shake it no l am not like

 • Ecrin Naz
  Ecrin Naz 2 месяца назад

  Love

 • Ecrin Naz
  Ecrin Naz 2 месяца назад

  Love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love

 • Zarife Maloku
  Zarife Maloku 2 месяца назад

  Shake i mjen me kcu e ju po dish me kcu ani zemra

 • Petras Petraitis
  Petras Petraitis 2 месяца назад

  Jie!!!🙌🙌🙌🙌🙌Super😘❤👏👏👏👏👏👍👍🌹🌹🌹🌹🌹

 • Аскар Юсупов
  Аскар Юсупов 2 месяца назад

  Супер

 • Yavuz Türk
  Yavuz Türk 2 месяца назад +2

  Kosovali gardaslarimiza selam

 • Дима мидведь
  Дима мидведь 2 месяца назад

  👍👍👍👍👍👍👍👍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

 • Elik NuR
  Elik NuR 2 месяца назад

  hey from Azerbaijan with love

 • Ervin Nurka
  Ervin Nurka 2 месяца назад

  Like per te gjithe

 • Anna Birkle
  Anna Birkle 2 месяца назад +9

  From Germany ❤🇩🇪

 • Harry Potter
  Harry Potter 2 месяца назад +4

  Kur iki neper ekskuraione kjo eshte kenga qe shoferi na vendos kena hittttt

 • Selman Batijari
  Selman Batijari 2 месяца назад

  Shum bukur keni ba shum te mir jeni ju

 • Qackyzzz YT
  Qackyzzz YT 2 месяца назад +1

  Shake it 2018

 • Mustafa Solmaz
  Mustafa Solmaz 3 месяца назад +1

  Türkiye burdami ?

 • Жулдыз 11
  Жулдыз 11 3 месяца назад

  👍👍👍

 • Lengyel2 Izabella1979
  Lengyel2 Izabella1979 3 месяца назад

  XD igen jó !! :))

 • Ulker Akkurt
  Ulker Akkurt 3 месяца назад

  Milletin salakligiylaaaaaa ugrastimmm hep ya yeterrrrrr dedik sizeeeeee

 • Domeniko Kokonozi
  Domeniko Kokonozi 3 месяца назад

  Supeeerrr

 • Angelina Anjela
  Angelina Anjela 3 месяца назад

  Perfekt

 • Bademe Pnishi
  Bademe Pnishi 3 месяца назад +1

  sa bukur💖💖💖💖💖

 • Leyla Aydemir
  Leyla Aydemir 3 месяца назад

  odlicno pevasš

 • Mihaela Mihai
  Mihaela Mihai 3 месяца назад

  😍😍😍😍😍

 • marsel salla
  marsel salla 3 месяца назад

  o te keqen si i mbante me dorë bythen genta ismajli

 • Elvina Suleymanova
  Elvina Suleymanova 3 месяца назад

  Music👎👎👎

 • yasmina 007
  yasmina 007 3 месяца назад +1

  Ich bin araberin und albanarin ❤

 • marilanda
  marilanda 3 месяца назад +1

  Pi afrona pi thom Shefki hahahah motra jem thojke 😂😂😂😂

 • Vasi Kostova
  Vasi Kostova 3 месяца назад

  Super 👍

 • Müqəddəs. Aliyef
  Müqəddəs. Aliyef 3 месяца назад +1

  Anudu let
  Yoxdu tualet
  Eynunde seket
  Necedi pecet
  Azerbaycandan baxanlar😎🙂🙂😉🙂😊🙂🙂😊😂😁🤣🤣😁🤣😁

 • CroReggaeton
  CroReggaeton 3 месяца назад +8

  Genta is fantastic ! Pozdrav iz Hrvatske braco albanci🇭🇷🇦🇱