Tanulom magam

9 Life Skill amit az iskolában Nem tanítottak neked!
Views 19KDay ago
Sziasztok! A Budapesti Metropolitan Egyetemről és a myBRAND oktatási módszertanról itt olvashattok bővebben: bit.ly/2Xwp7h8 A mai videóban olyan life skilleket hoztam nektek, amik igazán hasznosak lehetnek az életetekben és amiket ..
10 jel, hogy Autista vagy!
Views 61K8 days ago
Sziasztok! A mai videóban megnézzük, hogy mi az az Autizmus, mik a jelei, mik a tünetei, mivel jár ez az egyedi állapot, miért és hogyan alakul ki és hogy vajon gyógyítható-e? Írjátok le a komment szekcióba, hogy ti hogy álltok a té..
8 Manipulációs Technika, amit Ellened is Használnak!
Views 120K3 months ago
Sziasztok! A mai videóban olyan manipulációs technikákat hoztam el nektek, amit ellenetek is használtak/használnak/használni fognak, és amiknek nagyon könnyű "áldozatául" esni. Viszont ha ismeritek ezeket a technikákat, akkor fel tudjá..
Ami rosszabb a halálnál: Alvási Paralízis
Views 109KMonth ago
Sziasztok! A mai videóban Attis Instagram: attis_ae_tm Tanulom Magam Tanulók csoport: groups/357558988087676/ Tanulom Magam Instagram: tanulom_magam Tanulom Magam Pa..
9 Kérdés, ami Megváltoztatja az Életedet!
Views 52KMonth ago
Sziasztok! A mai videóban 9 kérdést, hoztam nektek, amit ha őszintén megválaszoltok magatoknak, akkor változás történhet a gondolkodásotokban, ennek eredményeképpen pedig az életetetekben is. Ez most egy gondolkodós, kérdésfeltevős..
Hogyan motiváld magad? 13 Tipp (És hogyan győzd le a halogatást)
Views 73K9 months ago
Sziasztok! A mai videóban arról fogunk beszélgetni, hogy hogyan tudjátok legyőzni a halogatást, lustaságot és hogyan tudjátok motiválni magatokat arra, hogy elérjétek a céljaitokat. Attis Instagram: attis_ae_tm..
10 Leggyakoribb Mentális Betegség
Views 109KYear ago
Sziasztok! A mai videóban a 10 leggyakoribb mentális betegséget mutatom be nektek. Fontos ezekről tudni, hogy felismerjétek magatokon és másokon esetlegesen a jeleket, és kérjetek segítséget vagy segítsetek másoknak. Fontos az is, hogy a..
5 Lakható Bolygó az Univerzumban, ahova költözhetne az Emberiség
Views 102K2 months ago
Sziasztok! A mai videóban olyan lakható bolygókat, hoztam nektek, amin valószínűleg lehet élet, és ahova egyszer talán el is juthat az emberiség. Megnézzük, hogy hogyan keresnek a kutatók lakható bolygókat, hogy hogyan képesek megvizs..
Mesepszichológia #1 - A Mesék Szerepe az Emberiség Történetében
Views 22KYear ago
Sziasztok! A mai videóban a mesék világába kalauzollak titeket, és megnézzük hogy milyen szerepe volt a meséknek az emberiség történetében és hogy miket lehet tudni róluk általánosságban. Ezt egy bevezető videónak szánom egy sor..
Miért Csókolózunk?
Views 248KYear ago
Sziasztok! A mai videóban a csókról és a csókolózásról lesz szó! Miért csókolózunk? Honnan származik? Mekkora jelentősége van a nők és férfiak Attis Instagram: attis_ae_tm Tanulom Magam Tanulók csopor..
5 Dolog, amit a Haláluk előtt leggyakrabban Megbánnak az Emberek!
Views 84K2 years ago
Sziasztok! A mai videóban elhoztam nektek az 5 leggyakoribb dolgot, amit az emberek megbánnak a haláluk előtt. Remélhetőleg a videó után egy kicsivel máshogy tekintetek majd az életetekre és a benne rejlő lehetőségekre. :) JEGYEKET A..
Azért szar a párkapcsolatod mert nem értesz hozzá!
Views 88K2 years ago
Sziasztok! A mai videóban arról fogunk beszélgetni, hogy miért olyan rosszak manapság a párkapcsolatok, és mit lehet tenni azért, hogy ez változzon. Írjátok le ti is a tapasztalataitokat/véleményeteket a komment szekcióban. Látoga..
Hogyan találd meg a Szerelmet? - Van egy perced? #Season2
Views 52KYear ago
Sziasztok! A mai Egy perces videóban arról beszélünk nagyon röviden, hogy mit kell csinálnotok ha meg akarjátok találni a szerelmet. Persze csak a tudomány szerint. ;) Attis Instagram: attis_ae_tm Tanulom Magam T..
5 Kérdés, amire a tudomány Nem Tud válaszolni!
Views 192KYear ago
Sziasztok! A mai videóban 5 olyan kérdést hoztam el nektek, ami a mai tudományos technológiai fejlettségünket tekintve egyértelműnek kellene lennie, még sem tudjuk rájuk a pontos választ. Nagyon érdekesek és van még sok ilyen, ha szer..
11 Kérdés, ami Megváltoztatja az Életedet
Views 193K2 years ago
Sziasztok! A mai videóban 11 kérdést teszek fel nektek, amit ha feltesztek magatoknak valamint őszintén és mélyen megválaszoljátok, akkor megváltoztathatja az életeteket, legalábbis fejleszti az önismereteteket, aminek pedig számos poz..
10 Jel, hogy Pszichopata vagy!
Views 170K3 months ago
Sziasztok! A mai videóban arról fogunk beszélni, hogy milyen jellemzői vannak a Pszichopatáknak, azaz az antiszociális személyiségzavarban (ASPD) szenvedőknek. Minden pszichopata bűnöző és minden bűnöző pszichopata? Lehet hogy a szom..
9 új, izgalmas felfedezés az Agyadról 2018-ban!
Views 34K15 days ago
Sziasztok! A JunctionX videót, amiben főszereplek, itt tudjátok megnézni: ruclip.com/video/3cFQAjDEefY/video.html& A mai videóban brutál izgalmas felfedezéseket hoztam nektek az agyról, amit a 2018-as évben készült kutatások alapján..
2050-re kipusztul az emberiség?
Views 142KYear ago
Sziasztok! A mai videóban a globális felmelegedés és a klímaváltozás lesz terítéken. Megnézzük, hogy: 1. Honnan tudjuk, hogy van globális felmelegedés? 2. Mi az? 3. Milyen folyamatok zajlanak a földünkön? 4. Mi várható a jövőben? ..
A Szörny létezik? Tudathasadás a valóságban
Views 101K9 months ago
Sziasztok! A mai videót az Összetörve és az Üveg filmek inspirálták, ahol a főszereplő disszociatív személyiségzavarban szenved, amit a köznyelv "tudathasadásként" szokott emlegetni. A betegség részeként több személyiség jön lé..
Létezik a nagy Ő?
Views 99K6 months ago
Sziasztok! A mai videóban azt a kérdést fogjuk körbe járni, hogy vajon létezik-e a nagy Ő? Attis Instagram: attis_ae_tm Tanulom Magam Tanulók csoport: groups/357558988087676/ Tanulom Maga..
12 hiba, amivel te is hátráltatod a nyelvtanulásodat!
Views 59K8 months ago
Sziasztok! A mai videót a Canada neked támogatta, ami egy brutál jó és izgalmas lehetőség azok számára, akik szeretnének angol nyelvet tanulni és a tudásukat tovább fejleszteni. Bővebb információkat itt találtok: bit.ly/Canada..
Így küzdj meg a stresszel! Stresszkezelési Technikák!
Views 51KYear ago
Sziasztok! A mai videóban megnézzük, hogy hogyan tudtok megbirkózni a stresszel! Különféle gondolkodásbeli változtatásokról, megküzdési stratégiákról, stresszkezelő technikákról lesz szó. Írjátok le ti is a tapasztalataitokat..
Hogyan mutassam meg, hogy Szeretem?
Views 200K2 years ago
Sziasztok! A mai videóban arról fogunk beszélni, hogy az emberek milyen formában fejezik ki a szeretetüket a másik ember iránt. Gary Chapman szerint 5 módon teszik ezt meg - ezeket szeretetnyelveknek hívja, ezt fogom nektek bemutatni a mai..
Legyőzheti a Tudomány a Halált? A Halhatatlanság nyomában!
Views 40KMonth ago
Sziasztok! A mai videóban arról fogunk beszélgetni, hogy mi az öregedés és a halál, hogy egy napon halhatatlan lehet-e az ember és ha igen, akkor milyen módszerek lehetnek erre. Írjátok le a komment szekcióba, hogy ti melyik módszert ta..
Mi a szerelem? Miért leszünk szerelmesek?
Views 174KYear ago
Sziasztok! A mai videóban megnézzük, hogy mi az a szerelem biokémiai/neurológiai szempontból, hogy miért esünk szerelembe, mi történik az agyunkban és a testünkben, miközben szerelmesek vagyunk. Attis Instagram: www.instagram.co..
15 leggyakoribb Randi Hiba, amit te is elkövetsz! (Srácoknak)
Views 64K4 months ago
Sziasztok! A mai videóban 15 gyakori randi hibát hoztam el nektek, amit sokan hajlamosak elkövetni, lehet hogy ti is bele szaladtatok már párba. Ezeknek a tudatosításával remélem tudok segíteni, hogy legközelebb jobb vagy akár remek randi..
Miért vicces a vicc? Miért humoros a humor?
Views 57K3 months ago
Sziasztok! A mai videóban arról fogunk beszélgetni, hogy miért viccesek bizonyos dolgok és mások miért nem? Hogy miért lehet egyik embernek vicces valami míg másoknak nem? És hogy miért lehet vicces számunkra annyi dolog a pukizástól a..
Félek a Haláltól. És Te? - Tabuk Nélkül #3
Views 77K2 years ago
Sziasztok! A mai videóban a halálról és az azt érintő kérdésekről fogunk beszélgetni. Nem a szokásos informatív/tudományos videó lesz, inkább arról fog szólni, hogy én hogyan látom a világot. Egyrészt azért, mert ezekre a kér..
A 6 leggyakoribb jele, hogy depressziós vagy! Van egy perced? #Season2
Views 42KYear ago
Sziasztok! A mai videóban azt nézzük meg, hogy mi a 6 leggyakoribb jele a depressziónak, mire kell figyelned magadon, illetve másokon. Attis Instagram: attis_ae_tm Tanulom Magam Tanulók csoport: www.facebook..
9 Jel, hogy Készen állsz az Első Szexre!
Views 164K2 months ago
Sziasztok! A mai videóban arról fogunk beszélgetni, hogy honnan tudhatjátok, hogy készen álltok az első szexre. Pontokba szedtem nektek azokat a témákat, kérdéseket, amik azt jelezhetik, hogy készen álltok. Nem csak a legelső szexhez l..
Hogyan Fogadd el és Szeresd önmagad? (11 Tipp)
Views 93KYear ago
Sziasztok! A mai videóban arról fogunk beszélgetni, hogy hogyan tudjátok elfogadni és szeretni önmagatokat, ehhez pedig 11 tippet hoztam nektek pszichológusok, terapeuták és szakértők tollából gyűjtve. :) Attis Instagram: www...
6 dolog, amit Te is tanulhatsz a Harry Potterből!
Views 87K11 months ago
Sziasztok! A mai videóban a Harry Potter világába kalauzollak benneteket, ahol olyan érdekességeket nézünk meg pszichológiai szempontból, ami sok tanulságot rejt magában. :) Attis Instagram: attis_ae_tm Tanulom..
Szexsztereotípiák Attissal | hormonmentes
Views 232KYear ago
A sztereotípiák segítenek tájékozódni a világban, de sajnos káros hatással is lehetnek a mindennapi életünkre, ha csak feketén-fehéren vagyunk képesek látni a világot. A szex pedig különösen kényes terület ilyen szempontból. Att..
5 Pszichotrükk, amitől Mindenki kedvelni fog!
Views 263KYear ago
Sziasztok! A mai videóban olyan pszichotrükkökről lesz szó, amik segítségével ügyesebbek lesztek a mindennapi interperszonális kommunikációs helyzeteitekben és remélhetőleg jobban kedvelnek majd titeket az emberek. :) A videó első fe..
Feleségek Luxuskivitelben - Tudományos Szemmel - Miért nézzük?
Views 181K2 years ago
Sziasztok! A mai videó egy kicsit rendhagyó lesz, hiszen nem egy tudományos témát mutatok be nektek, hanem egy olyan tévéműsorról lesz szó, ami egyik napról a másikra lett egy ország beszédtémája, ez pedig a Feleségek Luxuskivitelbe..
5 dolog, amit Tudnod Kell a Dinoszauruszokról!
Views 101KYear ago
Sziasztok! A mai videóban egy szívemhez közel álló témát hoztam nektek, amiről mindenképpen szerettem volna videót csinálni, ez pedig nem más, mint a dinoszauruszok. ^^ Ebben a videóban elmondom nektek az 5 legfontosabb dolgot, amit tud..
11 Életigazság, amivel szembe kell nézned ha Boldog akarsz lenni!
Views 64K4 months ago
Sziasztok! A mai videóban olyan életigazságokról fogunk beszélgetni, amikkel nehéz lehet szembenézni, de ha képesek vagytok megküzdeni velük, akkor sokkal elégedettebb és boldogabb életet élhettek! Attis Instagram: www.instagra..
Hogyan hat a Hold az emberre?
Views 34K22 days ago
Sziasztok! A mai videóban arról fogunk beszélgetni, hogy hat-e a hold az emberre és ha igen hogyan? Röviden megnézzük, hogy mit gondoltak a Holdról a múlt emberei, majd pedig fejest ugrunk a kutatásokba, amik a Hold emberre gyakorolt hatás..
Léteznek szellemek?
Views 132KYear ago
Sziasztok! A mai videóban megnézzük, hogy léteznek-e szellemek, találtak-e rá bizonyítékokat, hogyan lehetséges hogy sokan látják, hallják, érzik őket és azt is, hogy miért hisznek az emberek a szellemekben úgy általában. Attis In..
Mikor veszítetted el a szüzességed? :O Epic hosszú, évzáró Kérdezz-Felelek!
Views 72K11 months ago
Sziasztok! A mai videóban a ti kérdéseiteket fogom megválaszolni, amiket RUclip-on, Facebook-on, Instán küldtetek nekem. Remélem, hogy ezáltal is jobban megismertek és még erősebb közösségként tudunk itt működni a csatornán. :) At..
Miért vagy Lusta?! 8 Tipp a Lustaság ellen!
Views 81K2 months ago
Sziasztok! A mai videóban megnézzük, hogy a lustaság mitől alakul ki, vajon a génekbe van kódolva vagy a környezetünk tesz lustává? Végül pedig hozok nektek 8 tippet, ami segíthet abban, hogy legyőzzétek a lustaságot. Attis Instagra..
Tudatos Álmodás! Lehetséges?
Views 305K2 years ago
Sziasztok! A mai videóban a Tudatos Álmodásról lesz szó. Bemutatom nektek, hogy mit érdemes tudni róla, mire lehet használni, milyen veszélyesi vannak, ha vannak, és olyan technikákat is mutatok, amivel el lehet azt érni. Remélem haszn..
Az Összeesküvés-elméletek Pszichológiája - Tanulom Magam
Views 61K3 years ago
Sziasztok! Ebben a videóban egy nagyon érdekes és mindenki által jól ismert jelenségnek nézünk utána, ami nem más mint az összeesküvés elméletek. A társadalom minden szintjén megjelennek ezek az elméletek és közvetetten vagy köz..
Miért nevetünk?
Views 51K11 months ago
Sziasztok! A mai videóban arról fogunk beszélgetni, hogy miért nevetünk? Mi történik ilyenkor a testünkben és az agyunkban? Miért tudnak a kisbabák is nevetni és vajon az állatok képesek rá? Attis Instagram: ..
Egy könyv egy óra alatt? - Villámolvasás! - Működik?
Views 58KYear ago
Sziasztok! A mai videóban megnézzük, hogy milyen sebesolvasás, szuperolvasás, hiperolvasás, villámolvasás technikák és módszerek vannak és hogy ezek közül mi az ami működik és mi az ami nem. Attis Instagram: www.instagram.co..