Spørgsmål

Lillebittebock - Spørgsmål
Views 68KYear ago
lillebittebock.lnk.to/Sporgsmal Instagram: lillebittebock Facebook: lillebittebock/ Director: 79 CETI Produced by Benjamin Bunplian & Oskar Palsby
ALI KAZIM - Spørgsmål (fra albummet "Gadedrøm")
Views 612K13 years ago
Hør musikken: playground.lnk.to/alikazim OM Endnu et fedt nummer fra sangeren og skuespilleren Ali Kazim. INFO www.playgroundmusic.dk info@playgroundmusic.com P C Playground Music, 2006
Eiqu Besvarer 200 Spørgsmål! - Dansk Ask Me.
Views 481K6 years ago
Så blev det endnu engang tid til at besvare alle jeres spørgsmål i denne Ask Me! Jeg valgte at besvare dem alle i den samme video, istedet for at spamme jer med Ask Me videoer, og istedet fortsætte med at fokusere på musikken! FOLLOW MIN INSTAG..
LILLE FÆTTER SVARER PÅ SPØRGSMÅL!!
Views 332KYear ago
Tusind tak fordi du så med, håber at du kunne lide videoen! :) Husk at like, kommenter, del og SUBSCRIBE! UDTRO SANG - ruclip.com/video/q0YaO-Km3vM/video.html ►Business og kontakt mail: thomas@hippo.one ► Sociale Medier: ► Subscribe ..
VI SVARER PÅ JERES ***SPØRGSMÅL! #2
Views 39K5 months ago
KONTAKT MIG. ▶SNAPCHAT: CAKEWOMAN ▶INSTAGRAM: MIANGAARD ▶*Fødselsdag* 27 Februar 2001 Sponsorat eller samarbejde? Mail mig på: miasofie@outlook.dk
37 spørgsmål med Anders Matthesen
Views 104K4 months ago
Anders Matthesen svarer på 37 spørgsmål om alt fra livretter og rejseplaner til sit forfatterskab og Ternet ninja. Ternet ninja 2 kan forudbestilles her: www.arnoldbusck.dk/boern-unge/ungdomsboeger/ternet-ninja-2
"Kærester med Naja Münster?" (LILLE FÆTTER SVARER PÅ SPØRGSMÅL)
Views 225KMonth ago
Så er vi tilbage med vores lille fætter Svante som igen i år vil besvare en masse af jeres spørgsmål og i denne video svare han bla på nogle spørgsmål om hvad han synes om Naja munster og om han gerne vil vil være kærester med hende og om h..
Tessa svarer på fan-spørgsmål / Ask About It
Views 70K17 days ago
Hvornår kommer der ny musik? Ville Tessa helst miste begge fødder eller begge arme? Og hvad lavede hun før hun blev rapper? Få svarene på alle spørgsmålene her 🎬 KULTUREN på RUclip - subscribe for nye interviews, freestyle og musik → h..
3 sjove spørgsmål i kan stille jeres venner.
Views 6KYear ago
3 sjove spørgsmål i kan stille jeres venner. Hvis i kunne lide denne video så LIKE, SUBSCRIBE og tænd for den klokke :D Godt nytår allesammen :)
Svarer på JERES spørgsmål! - Gift, Børn, Fremtids planer?
Views 51K2 months ago
Vi spurgte jer på vores Instagram om hvilke spørgsmål i super gerne ville have svar på. Så dem går vi i fuld gang med at besvare! Der var SÅ mange spørgsmål at der kommer mere i en episode 2 snarest :)! #robinsamrita #askme ►SE VORES GAM..
SVARER PÅ ALLE JERES SPØRGSMÅL
Views 74K25 days ago
Svaret er en Q&A Hver enkelt visning, abonnent, kommentar og like betyder rigtig meget for mig! Link til min 2nd kanal: ruclip.com/channel/UC96nstkHIZRknPeMvjf9FyQ Har du det svært? Der er altid hjælp at hente. Herinde kan du tale..
svarer på spørgsmål jeg har undgået...
Views 21K10 days ago
er 100% ærlig... ÅBEN HER - *SEND BREVE* -Jeg har fået lov til at "låne" denne adresse (så det er IKKE min), til jer som vil sende post (husk; ik brug penge på mig) : adresse = Gammel Kongevej 89, 1850 Frederiksberg ‹‹‹‹‹..
DET ER NOGLE LORTE SPØRGSMÅL!
Views 309K3 years ago
Q&A med Hanspeter Matzen :D ▶ Hanspeters kanal: goo.gl/vfNbT3 ▶ Subscribe mig: goo.gl/hWUMTF Mail: superaspiredk@live.dk
TRICK SPØRGSMÅL I OFFENTLIGHEDEN GÅR GALT #2 (AALBORG)
Views 1.6K4 days ago
Denne her gang besøger vi Aalborg for at se hvad fanden de dur til. Håber I nyder videoen og vil like, subscribe og dele. Instagram: Genc (kameramand): @gencbega Håb: @habibiafzali Champango: @therealroykaliffour
SVARER PÅ JERES ;)SPØRGSMÅL #3
Views 23K3 months ago
*INFO* ▶Jeg er 18 år (27 Februar 2001) ▶Jeg bor i Esbjerg ▶Jeg har ikke et decideret arbejde *ADD* ▶SNAPCHAT: CAKEWOMAN ▶INSTAGRAM: MIANGAARD Sponsorat eller samarbejde? Mail mig på: miasofie@outlook.dk
Drengerøv- og dameblad-spørgsmål til landsholdene | DR3
Views 162K3 years ago
Vi har lagt mærke til mange stereotype spørgsmål i medierne, når det kommer til mænd og kvinder. Så nu byttede vi altså lige lidt rundt på dem... Følg DR3: dr3dk dr3tv dr3tv Sn..
Kønsstereotype spørgsmål: Politikere til Folkemødet | DR3
Views 82K3 years ago
Det dér med kønsstereotype spørgsmål, ik? Vi prøvede det lige med nogle politikere til Folkemødet... Følg DR3: dr3dk dr3tv dr3tv Snapchat: dr3tv Her på RUclip-kanalen kan du b..
TRICK SPØRGSMÅL I OFFENTLIGHEDEN #1 (VIBORG)
Views 3.2K21 day ago
Håber I tager godt imod vores første video! Husk at like, subscribe og kommentere. Klippet & redigeret af: Genc Bega INSTAGRAM Kameramand (Genc): gencbega?hl=da Håb: habibiafzali?hl=da ..
SPØRGSMÅL HELT TIL GRÆNSEN 2
Views 40KYear ago
Tusind tak fordi i så med i denne video! Det betyder meget for mig! Husk meget gerne at smide et like, hvis i vil have videoer lignende denne. Info: Jeg filmer normalt med: Canon 5d mark 2 Jeg vlogger med: Samsung nx mini Jeg fotograferer med: Cano..
10 spørgsmål til Støjberg: 'Er man dansk når....?' - Hva nu' minister?
Views 120K2 years ago
Kåre Qvist stillede integrationministeren 10 spørgsmål om at være dansk, som hun skulle svare ja eller nej til. Læs historien her: www.dr.dk/nyheder/indland/10-spoergsmaal-til-stoejberg-er-man-dansk-naar#!/ Her på vores RUclip-kan..
25 spørgsmål til Anden i anledning af 25 års jubilæumsshow
Views 30K11 months ago
Kåre Qvist stillede integrationministeren 10 spørgsmål om at være dansk, som hun skulle svare ja eller nej til. Læs historien her: www.dr.dk/nyheder/indland/10-spoergsmaal-til-stoejberg-er-man-dansk-naar#!/ Her på vores RUclip-kan..
5 SPØRGSMÅL ALLE AMG-EJERE ALTID STILLER!
Views 14K4 months ago
Leder du efter en Mercedes AMG? Godt, så har vi en til dig her. Men inden du slår til, så se lige om du kan genkende det her.... Se bilen her: granturismo.dk/bil/cla45-20-amg/ For fremvisning eller tilbud kontakt undertegnede: Jesper L..
SPØRGSMÅL HELT TIL GRÆNSEN
Views 40KYear ago
Tusind tak fordi i så med i denne video! Det betyder meget for mig! Husk meget gerne at smide et like, hvis i vil have videoer lignende denne. Info: Jeg filmer normalt med: Canon 5d mark 2 Jeg vlogger med: Samsung nx mini Jeg fotograferer med: Cano..
MAKE-UP SANDHED ELLER KONSEKVENS? // grænseoverskridende spørgsmål
Views 85KYear ago
Så er det tid til noget grænseoverskridende - make-up sandhed eller konsekvens! Jeg bad jer komme med en masse spørgsmål (over grænsen) på min Instagram, og hvis jeg vælger at svare på spørgsmålene må jeg bruge mine yndlings produkter, hv..
HAR I GOD S*X !? - EXTREME SPØRGSMÅL!
Views 79K6 months ago
Coaching forløb med mig: bit.ly/2WtbyNY Fie og jeg besvarer en masse af jeres ekstreme spørgsmål. Nogle er vildere end andre! Er du interesseret I træning? Så tryk her: Følg med på de sociale medier. ● Facebook: www.faceb..
Jeg er bodybuilder - stil mig et spørgsmål
Views 294KYear ago
23-årige Jacques er bodybuilder. Vi gik en tur med ham på gaden, så folk kunne stille ham alle slags spørgsmål. Her svarer Jacques på spørgsmål som: "Er du på steroider?" og "kan en bodybuilder godt være klog?" Kunne du lide videoen? SUBSC..
Det Perfekte Spørgsmål
Views 91K6 years ago
Klip fra Familiekanalen. Medvært Huxi Bach Send tips til os på natholdet@tv2.dk eller natholdet
KRISTIAN BESVARER 50 SPØRGSMÅL!
Views 124K5 years ago
Hej alle sammen. Jan fra Spilministeriet udfordrede mig for 1 måned siden mig til at besvare 50 spørgsmål. Nu fik jeg endelig tid, og nu er det gjort. Det tog mig hele min aften at lave denne video, så derfor håber jeg at i nød denne video. S..
50 Spørgsmål med RobinSamse - Too Much Information!
Views 108K5 years ago
Vi blev tagget af LasseMedHatten: ruclip.com/channel/UCDNaKWt5oPUsz9ouLHIj3Yw til at lave en TMI video :3! Vi skulle derfor tagge 3 andre til at lave deres egne videoer der tagger vi: JensForum: ruclip.com/user/JensForum So..
Anders ANDEN Matthesen svarer på mest Googlede spørgsmål
Views 1.5K7 months ago
Vi mødte Anders ANDEN Matthesen inden hans to show i Musikhuset Aarhus til et par spørgsmål direkte fra Google. Lyt med i videoen.
Pernille Vermund, spørgsmål efter ordførertale
Views 6K13 days ago
Pernille Vermund besvarer spørgsmål fra folketingssalen efter ordførertale.
Jeg svarer på spørgsmål inden byen
Views 13KYear ago
Tusinde tak fordi du så med! Jeg håber at du nød min video. ► KONTAKT MIG Er du sponsor eller ønsker et samarbejde kan du kontakte mig her: Sarahgjerulff@gmail.com ► MINE SOCIALE MEDIER Instagram: Sarah_Gjerulff & sarahgjerulff2nd Snapchat:..
VI BESVARER 100 SPØRGSMÅL!
Views 131K4 years ago
Hej smukke damer og intelligente herrer! - Idag vil Trakz, Tim og jeg selv i egen mindrehøje person, svare på en stak af jer derudes spørgsmål! Husk at følge os på Instagrammus: @trakzmiller @eiqumiller @timmbomiller
Fischer i Hovedkvarteret: Hør Boilesens forbudte spørgsmål til ham...
Views 21KYear ago
Viktor Fischer har været forbi Hovedkvarteret til en "Spørg mig om alt"-special, hvor der blandt andet havde sneget sig et spørgsmål fra Nicolai Boilesen med i puljen. Se en lille bunke highlights fra første del af "Spørg mig om alt"-sesionen..
Q&A - personlige spørgsmål
Views 38K2 years ago
I har stillet mig en masse spørgsmål i en Q&A, som jeg lagde på bloggen for et par uger siden, og jeg har nu forsøgt at besvare dem alle på bedste vis. Der var temmelig mange, så jeg har delt dem ind i tre kategorier - en video med personlige/r..
Dansk intro: ja/nej-spørgsmål
Views 12K5 years ago
Ja/nej-spørgsmål på dansk, Ja/nein Fragen auf Dänish, Yes or no questions in Danish
37 spørgsmål med Jussi Adler-Olsen
Views 5834 months ago
Hør Jussi Adler-Olsen svare på 37 spørgsmål om rejser, bøger, vaner og sit forfatterskab. Jussi er aktuel med bogen Offer 2117, som du finder her: www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-spaending/offer-2117
Få svar på de mest googlede spørgsmål om Vladimir Putin - DR Nyheder
Views 69KYear ago
DR's Rusland-korrespondent Matilde Kimer svarer på, om Ruslands præsident er diktator, og om han kan tale engelsk. Læs historien her: www.dr.dk/nyheder/udland/putin-holder-sit-aarlige-pressemoede-i-dag-her-faar-du-svar-paa-de-mest-googled..
37 spørgsmål med Renee Toft Simonsen
Views 9075 months ago
DR's Rusland-korrespondent Matilde Kimer svarer på, om Ruslands præsident er diktator, og om han kan tale engelsk. Læs historien her: www.dr.dk/nyheder/udland/putin-holder-sit-aarlige-pressemoede-i-dag-her-faar-du-svar-paa-de-mest-googled..
51 Spørgsmål
Views 1422 months ago
Tequila, vodka, gin og lidt daus
Spørgsmål - Ali Kazim lyrics
Views 21K8 years ago
Lyrics version jeg har lavet til 'Spørgsmål' af Ali Kazim. Bruges til projektopgave 2011 med emnet 'Hellig Krig'. "Bekriger vi i DK muslimerne?"
Jonas stiller jeres vanvittige spørgsmål til politikerne på Christiansborg | Ultra Nyt
Views 13K4 months ago
Hvis du kunne lide videoen, så giv den meget gerne et like. Det hjælper os rigtig meget! :) Du kan abonnere på Ultras RUclip-kanal ved at trykke her: ruclip.com/channel/UCKE8HAIVrpixOsQsAqQ_PZQ Her på kanalen kan..
VI RYDER OP OG SVARER SPØRGSMÅL! - LIVESTREAM
Views 30KYear ago
Man kan også donere gennem MobilePay: 50 25 27 80 (REKLAME FOR OS SELV) Biletter til vores show med Lasse Vestergaard: gig.to/robinsamseoglasse Vil du gerne være medlem på kanalen? Så kan du nu gøre det ved at trykke på join knappen. Hvi..
Hr. Skæg - Hr. Skægs sang om spørgsmål
Views 228K8 years ago
iTunes: bit.ly/tolkTr Bandcamp: bit.ly/2baLBLS Spotify: spoti.fi/u0t3e6 TDC Play: bit.ly/vnVuCy Hr. Skægs sang om spørgsmål er taget fra albummet "Hr. Skægs store drømme". Køb cd'en i din lokale pladeforretning ell..
Besvarer JERES underlige spørgsmål! | ASK ME
Views 74KYear ago
Denne video er lavet i samarbejde med og betalt af Sony Mobile. (Reklame for mig selv): Få billetter til vores NYE show lige her! gig.to/robinsamseoglasse Håber I er glade for en ny Ask Me! Endelig svarer jeg på, hvilke underlige spørgsmå..
CASPER BESVARER 50 SPØRGSMÅL - Too Much Information - Casper Besvarer
Views 64K5 years ago
blev udfordret af: ruclip.com/user/MichaelEriksson dem jeg udfordret: ruclip.com/user/BrianFromDenmark ruclip.com/user/Spilministeriet - ham den ikke sjove med skægget ruclip.com/user/TheTerragan Spørg Caps Kasketter: caps4y..
10 Spørgsmål - Ruben & Brian
Views 4.4KYear ago
Ruben og Brian Har hver især skrevet 10 spørgsmål ned, som vi brændende ønsker svar på hos modparten ! Kig med for at lære Brian og Ruben bedre at kende, eller bare for at blive underholdt :) Link til hjemmeside: www.damphuen.dk
En spand fuld af spørgsmål til Barselona
Views 1853 months ago
Vi mødte Barselona på årets Roskilde Festival, og gav dem en spandfuld spørgsmål at svare på. Oplev Barselona live i VEGA 24.10.2019. Læs mere på www.vega.dk/kalender/barselona-24-10-2019/
Dansk intro: hv-spørgsmål
Views 14K5 years ago
Hv-spørgsmål på dansk, W-Fragen auf Dänisch, W-questions in Danish