водена медитация на български

Водена медитация - Душевен мир
Views 310K4 years ago
Тази медитация е част от албума водени медитации "Хармония и Любов". Ако желаете да поръчате целия албум медитации, посетете: sebepoznanie.c..
Водена медитация Психична защита
Views 78K3 years ago
Тази медитация е част от онлайн курса "Отстояване на себе си и пълноценно общуване" на Себепознание. Може да го видите тук: sebepoznanie.com/st..
Йога Медитация за Отпускане & Здраве. И за Начинаещи. „Сияеща Светлина“ - водена Релаксация/Регресия
Views 22K2 years ago
Добре дошли при Йога със Сиси! Тази медитация от сърце, е за всички мои БГ познати & приятели, за милите ми роднини и специално за дъщеричк..
МЕДИТАЦИЯ ШАНТИ - за успокояване на мисленето, душевно равновесие и вътрешен мир
Views 76K3 years ago
"МЕДИТАЦИЯ ШАНТИ" - за успокояване на мисленето, душевно равновесие и вътрешен мир! Една програма на Радио за личностно развитие ChangeWire http..
🎧 Слънце (водена медитация)
Views 19K2 years ago
"МЕДИТАЦИЯ ШАНТИ" - за успокояване на мисленето, душевно равновесие и вътрешен мир! Една програма на Радио за личностно развитие ChangeWire http..
Медитация с гид на български език - Meditaciq s gid na bulgarski ezik
Views 142K6 years ago
Медитация с гид на български език - Meditaciq s gid na bulgarski ezik - Сваляне в MP3 формат, Download: soundcloud.com/medita-bg/meditaciq-s-gid-na-bulgarski Facebook: medita...
🎧 Сигурност (водена медитация)
Views 26K2 years ago
Слагайте слушалките, затваряйте очи...
Йога нидра - водена медитация
Views 1.4KYear ago
Слушайте този запис с йога нидра, за да релаксирате и да се успокоите след напрегнатия ден, или в края на вашата йога практика. Това ще ви..
Игра на любов – тантра медитация за жени - Любомир Розенщайн
Views 11K4 years ago
radio.changewire.info/?p=59 Мъжката енергия: може би тя ти се струва чужда, неразбираема или дори враждебна. Тази водена медитация в традициите на..
Водена медитация за сън
Views 1.1K8 months ago
Това е моят начин за хубав сън. Дано ви хареса :)
Получи отговор днес - водена медитация с Таня
Views 2K4 months ago
Молитва или медитация е за всеки, който има въпроси, но трудно чува отговорите. Запишете се за месечния ми бюлетин: eepurl.com/dDgWJn С пожела..
Медитация за изобилие
Views 7KYear ago
Медитацията е на Мелиса Върчу
Водена медитация Генератор на ентусиазъм
Views 17K2 years ago
Тази медитация ще ви помогне да се докоснете до Вътрешната си сила и да отприщите извора на ентусиазъм и вдъхновение вътре във вас. Ще се ..
Медитация за Любов
Views 11K2 years ago
Ако все още не си гледала безплатния мини курс може да го свалиш от тук: my.sendinblue.com/users/subscribe/js_id/2zgmk/id/5?fbclid=IwAR3Ki2PSQBnSySaBwLEOjimzMbR3xH2wrL-NIBV3OqhktvDUwGv..
Медитация за вътрешна тишина, щастие, мир, светлина и спокойствие - Събуждане на космоса
Views 4.7K9 months ago
Тантрическа медитация за разширяване на вътрешната тишина в състояние, близко до съня и пътешествие в пространството на съзнанието, в п..
Пречистване с Бяла Светлина - самолечение и водена медитация (МЧКС, ЯН)
Views 62K5 years ago
10 минути за всеки. С Жизнената сила, ци, прана, руах. 10 години опит във вътрешни практики. Събран в есенциални аудио капсули. С Ясен Николов..
Свещена Женственост 🎧 (Водена Медитация)
Views 2.1KYear ago
"Парадоксално, когато една жена прегърне и приеме сянката си - онези свои тъмни страни, които толкова дълго е потискала и отхвърляла в с..
Медитация за начинаещи с Юлия Савова
Views 2.2KYear ago
Предлагаме ти откъс от подготвителна медитация, която е подходяща за теб ако нямаш никакъв опит с такава практика или искаш да напредваш..
Водена Медитация Сензар (вселенският език)
Views 13K2 months ago
Когиталност - всичко, което Е! Академия Когиталност: akademia.kogitalnost.com Официални сайтове: Български: kogitalnost.com/ English - cogitality.com/ Italia..
Медитация за отслабване, стройно и привлекателно тяло, здраве и добро самочуствие
Views 26K2 years ago
radio.changewire.info/?p=834 Медитация за отслабване, стройно и привлекателно тяло, здраве и добро самочуствие чрез освобождаване от излишните к..
Медитация Прошка на себе си
Views 60K3 years ago
Тази медитация е част от онлайн Програма за изцеление на Вътрешното дете" на Себепознание. Може да видите програмата тук: sebepoznanie.com/sab..
Фенерът 🎧 (Водена медитация)
Views 689Year ago
Добре дошли в това лечебно място на водена медитация - през следващите няколко минути ще пътуваме заедно в съзерцателна тишина и постеп..
Събуждане на чакрите: Йога нидра 5 на български език с Любомир Розенщайн
Views 11K2 years ago
radio.changewire.info/?p=330 „Събуждане на чакрите: Йога-нидра за вътрешен баланс и преход към нови енергийни честоти“ - най-новата едночасова п..
Медитация за изобилие и благоденствие.
Views 9644 months ago
www.svetlatrifnova.com Психотерапия, хипнотерапия, НЛП
Медитация 15 минути за лечебен дневен сън и пълен релакс
Views 14KYear ago
Медитация 15 минути за лечебен дневен сън и пълен релакс - radio.changewire.info Абонирайте се за канала на Радио за личностно развитие ChangeWire - h..
МЕДИТАЦИЯ ЕНЕРГИЙНА СВОБОДА
Views 207K5 years ago
Медитация за дълбоко изчистване на чакри и тела с активиране кодовете на житейската мисия и с енергията на безусловната любов. Със съдей..
Водена медитация
Views 21K5 years ago
Медитация за дълбоко изчистване на чакри и тела с активиране кодовете на житейската мисия и с енергията на безусловната любов. Със съдей..
Медитация за успокояване на ума
Views 4.7KYear ago
Дори когато си почиваме, умът работи активно и вътрешният диалог не спира. С тази медитация ще се научиш да успокояваш ума, който също има..
Водена медитация Изцеление от рака
Views 8K2 years ago
Тази медитация задейства естествените оздравителни процеси в тялото и помага за постигане на вътрешно спокойствие и доверие в себе си и..
Oтпускаща 10мин. медитация за усещане на любов - Йога с Таня
Views 10K3 years ago
Абонирай се: goo.gl/UMXgGf Facebook: Yogastanya Instagram: yogastanya Лесна за следване медитация, ръковедена пред цялото време о..
Медитация преди заспиване, за спокоен сън и пълноценно възстановяване
Views 12KYear ago
понякога си толкова уморен, че не можеш да заспиш. или сънят ти е неспокоен и непълноценен. тази кратка медитация - разходка на брега на мо..
Медитация - Луиз Хей
Views 67K5 years ago
Медитация - Луиз Хей от Зоя Чакърова: zdrave-bg.eu/зоя-чакърова/
Пътешественик по дъгата - приказка - медитация за заспиване и добър сън
Views 37K4 years ago
radio.changewire.info/?p=15 Любомир Розенщайн: приказка - медитация за заспиване и добър сън Ако имате проблеми със съня то е, защото в детството н..
Водена медитация за сън
Views 2825 months ago
Здравей и добре дошъл. По време на търсенията си намерих своят начин за добър сън, и сега искам да го споеля с теб. Това е моят начин за хуб..