Astro Shaw
Astro Shaw
  • 459
  • 126 925 538

Video

BoBoiBoy Kebenaran Raya
Views 7K3 months ago
Kes Kehilangan Dilaila
Views 29K6 months ago
POLIS EVO 2 - Real Action!
Views 8K9 months ago
POLIS EVO 2 - Malam Gala
Views 29K9 months ago
Review Filem POLIS EVO 2
Views 8K9 months ago
POLIS EVO 2 - Mesej Penting
Views 3.5K10 months ago
Malam together-gether
Views 3.8KYear ago

Comments

  • Natalie G
    Natalie G Hour ago

    Hell yeah.

  • jeabond steady
    jeabond steady Hour ago

    Mira Filzah xsesuai dlm filem MCM ni...cintan cintun blh LA dia tu...patutnya amikla maya karin ke tiq Zakiah Ker..bru gempak debommm lagi....tpi ok LA...kite support je...filem bagus

  • jeabond steady
    jeabond steady Hour ago

    Ni cerita drama petang pukul 7 tu kan...hahaah...fight xde sngt ,,jln cerita dgn video cun ..tpi tu LA...sy bg 3bintang ,,,tetap jgk filem TUMBIRUO yg 5bintang......

  • jeabond steady
    jeabond steady Hour ago

    Tombiruo dgn citer ni mana lg best?cer komen skit...

  • jeabond steady
    jeabond steady Hour ago

    Faizal Hussein sngt2 terbaik...dan m Nasir pun terbaik...

  • jeabond steady
    jeabond steady 4 hours ago

    Serius aku cakap ..xrugi kalau beli tiket mahal pun smata2 tngk filem ni...berbaloi Dol .....aku xsbr nk tngu tumbiruo 2 keluar plk......best sngt ...xbosa. Tngk ...walaupun aku umur dh masuk 30an tpi filem ni buat aku tersenyum..hehehe....best best best..

  • jeabond steady
    jeabond steady 4 hours ago

    Ramlee Awang murshid ...tahniah tahnia

  • jeabond steady
    jeabond steady 4 hours ago

    Ini filem Malaysia sama taraf di Hollywood...yg terbaik skali selepas filem munafik 2 ..filem ni bg aku Klau di Malaysia xley nk banding ..taraf filem Transformers ni... Malaysia makin di depan...tahniah kepada pengarah filem ni.... terbaik terbaik terbaik ....anda adalah yg terbaik buat masa kini.....ayohhhh Malaysia...anda layak untuk dapat 10bintang .....

  • Mohd ikhwaan
    Mohd ikhwaan 4 hours ago

    Try tgok trailer tajuk SULTAN..filem Bollywood. Hmpir sma.

  • Amy Azwa
    Amy Azwa 4 hours ago

    Suare die mcm suare safura yaakob

  • mimi zuhana
    mimi zuhana 5 hours ago

    Bila tengok police Evo dah jadi suka la pula ,rasa macam nak tengok hari hari je ,tengok cite police Evo tu ,tapi saya suka tengok yang pertama 1,yang ke dua tak berapa best sangat ,😊

  • D Afleesiaa
    D Afleesiaa 6 hours ago

    Best gila!! 10/10 ⭐⭐⭐⭐⭐ Banyak pengajaran cerita ni 👍🏻

  • Amyra Dyanna
    Amyra Dyanna 7 hours ago

    Aku rasa lagu ni better lagi ngan cerita Paskal huhuju sape setuju like 😋

  • mimi zuhana
    mimi zuhana 7 hours ago

    Saya dah jadi minat cite police Evo yang pertama je ,sebab yang pertama rasa macam tak puas hati,😊😊disebab kan ada pablo Amirul ,saya memang minat tengok police Evo yang pertama ,kalau yang ke dua tu .dah jadi tak best jadinye ,😐😐

  • Mohd Zulhelmi
    Mohd Zulhelmi 8 hours ago

    Bad Boys, Bad Boys, Watcha gonna do? Watcha gonna do when it comes for you? 😂

  • on my way Amirin
    on my way Amirin 8 hours ago

    20l9 guys?

  • alya azhar
    alya azhar 10 hours ago

    syuib tak nyanyi ke?

  • Park Len92
    Park Len92 10 hours ago

    hero okey. cerita hampeh.. siapa yg buat cerita ni.. kluar cd lg bgus... kl gengster. paskal. terbaik kot.

  • Andre Villas
    Andre Villas 11 hours ago

    aduhh kotor la baju nanti kalo pijak pakai kasut

  • ahmad daniel
    ahmad daniel 14 hours ago

    sedih sbb polis mati

  • Sinnappan Pablo
    Sinnappan Pablo 14 hours ago

    Indian.. Here.. Awesome song.. Terbaik

  • ahmad daniel
    ahmad daniel 14 hours ago

    ok jek

  • Azrul ?
    Azrul ? 15 hours ago

    Percaya lah ckp aku..tu bukan zul aripin guys..mesti xramai yg percaya ni..huhu

  • Shamsul Bahari
    Shamsul Bahari 16 hours ago

    sapa dah tengok cerita ni like

  • Athirah Ahmad
    Athirah Ahmad 17 hours ago

    Jihin fight the best ever scene

  • Rahmat Ruslan
    Rahmat Ruslan 18 hours ago

    terbaik Sangkar...filem berkualiti...x mustahil ada pelakon dlm citer boleh merangkul anugerah pelakon lelaki terbaik!!!Ray pun best..lawakkk..haha

  • It's Hafiz Story
    It's Hafiz Story 19 hours ago

    Siapa tahu petikan surah apa yg digunakan dalam filem ni?

  • Queen Bee
    Queen Bee 20 hours ago

    Su Su Perrrrrr Baper guex😍😍😍

  • Sally Lemon
    Sally Lemon Day ago

    Filem cmni sesuai heroin mcm Maya Karin atau Farahdhiya. Strong and classic. Besides they're real life boxing trained. Tp Mira Filzah mengganggu momentum. Terjebak mood drama cintun.

    • jeabond steady
      jeabond steady Hour ago

      Hahahaha betul tu.....Mira Filzah zsesuai dlm filem cm ni

  • Zack Rao
    Zack Rao Day ago

    Movie ni terbaik!!!!! Aksi+Lawak+Pengajaran semua ada....tiptop.... 10/10 💪🏽

  • Muhd Najmie
    Muhd Najmie Day ago

    Patutnya tajuk lagu ni K.O😅 boleh tak?

  • Ibnukamarudin
    Ibnukamarudin Day ago

    Ok la boleh layan..

  • Junyul Elvis
    Junyul Elvis Day ago

    Filem terbaik malaysia....polis evo2,,,terbaikkkkkkkkkk,,

  • nantha kumar
    nantha kumar Day ago

    Adoiiii. Ingatkan heronya Mawi 🤦‍♂

  • Hamra Shamira
    Hamra Shamira Day ago

    cerita ni besttt gila. dah tgok dekat wayang, ada part kelakar,little bit sedih lah jugak. part action dia mmg the best!! support filem mcm ni💪

  • ziela aliz
    ziela aliz Day ago

    Baru lepas tgok ja td..trus Cari video Kat RUclip sbb nak Komen..aku pyh nak layan movie melayu.. Rasa nya ini Kali kedua je aku tgok movie melayu,aku xingt ceta apa Kali pertama sbb lama dah. OK CETA NI BEST.. xrugi aku beli tiket..

  • Adam‘s Tube
    Adam‘s Tube Day ago

    BEST SONG

  • xiao p
    xiao p Day ago

    Ini baru lagu ada masa depan bukan mcm lagu yg rap tapi bahasa kotor tiada masa dpn pnya lagu

  • aqma a_i_r_a
    aqma a_i_r_a Day ago

    Kat mana nk tengok yg full movie punye

  • BO55KU
    BO55KU Day ago

    Sangkar kambing

  • Ammar Afif
    Ammar Afif Day ago

    Pergh dgnr lgu ni terasa nk bertumbuk plak

  • Softysaraaa - liaa

    Lain kali nak mintak aku punya penampar sila bagi aku masa nak cari cincin

  • Khy CINOII
    Khy CINOII Day ago

    bila kau tak dtg sekola byk hari lpstu member kau tanya “Asal kau tak sekola” Me: 1:00

  • salmie 5926
    salmie 5926 Day ago

    Yang minum arak tu betul ke atau air teh o

  • Una Unang
    Una Unang Day ago

    Best cerita dia

  • khairy games k.s

    Buat la alif dalam tujuh demingsi 2 Tajuk: perlawanan Saka please

  • Ruud Gullit
    Ruud Gullit Day ago

    Anak borneo

  • Natasha Liyana06

    Aku tkleh move on doh part dalam tandas "bapak besar" 😂

  • Inphrox
    Inphrox Day ago

    Hope ade SANGKAR2

  • Abu Husni Haikal

    baru tonton semlm.. byk pengajaran... pengajaran utama dari ayat: (۞ قُلۡ یَـٰعِبَادِیَ ٱلَّذِینَ أَسۡرَفُوا۟ عَلَىٰۤ أَنفُسِهِمۡ لَا تَقۡنَطُوا۟ مِن رَّحۡمَةِ ٱللَّهِۚ إِنَّ ٱللَّهَ یَغۡفِرُ ٱلذُّنُوبَ جَمِیعًاۚ إِنَّهُۥ هُوَ ٱلۡغَفُورُ ٱلرَّحِیمُ) [Surat Az-Zumar 53]

  • Do Do
    Do Do Day ago

    adik zayn malik😂😂😂

  • Abdul Rashid
    Abdul Rashid Day ago

    Lagu ni dgr kt speaker yg bass baik lg best. Kt fon x syok sgt

  • Zee Neera
    Zee Neera Day ago

    Sapa kat sini tengok pada tahun 2019

  • ZEUS _GAMER
    ZEUS _GAMER Day ago

    Siapa dah tengok like

  • kristin bellamy

    Belum cukup hebat..nak tiru filem negara lain kena hebat lagi

  • pickle boo
    pickle boo Day ago

    Suka tgk zul ariffin mse tgh gusti badan dia putih gila 😍😂😂😂😂

  • Uncle Janggut
    Uncle Janggut 2 days ago

    lepas dengar lagu ni .. uncle terus register MMA ..

  • Muhd Shah
    Muhd Shah 2 days ago

    Love song 😊👍👍

  • amyrr mukmin
    amyrr mukmin 2 days ago

    Ko ko ko ko hutng budi Di byar budi

  • Tini Thani
    Tini Thani 2 days ago

    Hu memang best gila lah macam rasa aku pulak nak berlakon semangat sangat betsssssssssssssssssssssssss mantol

  • pok wak
    pok wak 2 days ago

    lagu bodooo

  • Norain Mohd Isa
    Norain Mohd Isa 2 days ago

    Rasa nak menari dengar lagu ni...😀

  • hassan basri
    hassan basri 2 days ago

    mantap cukkkkk

  • muhammad irwan
    muhammad irwan 2 days ago

    Pitbull malaysia aman ra

  • Inkax Gaming
    Inkax Gaming 2 days ago

    Nk dowload lagi ni macam mane ehh?

  • wig's shop
    wig's shop 2 days ago

    tbh this song suck , lack of talents for sure, lirik tak kemas, don't mind my opinions dear bawangs 👌

  • Cebul27 Official
    Cebul27 Official 2 days ago

    Like untk lagu k-clique dan komen "ko" untuk lagu ni

  • boss Gaming
    boss Gaming 2 days ago

    aku da tengok cerita ni

    • jeabond steady
      jeabond steady Hour ago

      Ko bru tngk ke.hahahah....kat mana.chanel Malaysiaku ke yg free tu

  • Irdina_sayang Nana
    Irdina_sayang Nana 2 days ago

    Yang ni pulak okey lah

  • Irdina_sayang Nana
    Irdina_sayang Nana 2 days ago

    Sebab best

  • Gege cat CHANNEL
    Gege cat CHANNEL 2 days ago

    Halal ke ni

  • Nur Isha Qaisara
    Nur Isha Qaisara 2 days ago

    I watched the movie yesterday and the last fight when Adam the ace fight Mcqueeny ( forgot the name ) I was scared Adam will lose

  • Azmi i
    Azmi i 2 days ago

    Nak no syamsul yusof tlng

  • cahaya kelembutan
    cahaya kelembutan 2 days ago

    2019?

  • Rayu Kent
    Rayu Kent 2 days ago

    Police evo vs bad boys mana lg best

  • cahaya kelembutan
    cahaya kelembutan 2 days ago

    2019?

  • Rayu Kent
    Rayu Kent 2 days ago

    Bad boys ckp terengganu, nak copy film bad boys. Waste your time

  • azma mohamad
    azma mohamad 2 days ago

    Aku ulang banyak kali tak bosan bosan pun

  • Tok Dalang
    Tok Dalang 2 days ago

    aku dgr mv ni dh mcm tngok full movie

  • nurhayati wahid
    nurhayati wahid 2 days ago

    Full movie pliiiisss...

  • Najumudin Ibrahim
    Najumudin Ibrahim 3 days ago

    Siapa pakai lagu ni untuk ringtone atau alarm🙌

  • Najumudin Ibrahim
    Najumudin Ibrahim 3 days ago

    Bolehkah saya nak download video ni😇

  • Rizal Rizal013
    Rizal Rizal013 3 days ago

    Bunyi k. O tu ditukar kepada tahii cam kimak lagu..soundtrack x Best..

  • Kirito _7
    Kirito _7 3 days ago

    Sedih... Aku masih ingat kat kawan2 lama aku tapi diaorang dh tk ingtkan aku lagi😌

  • Lembu Kambinh
    Lembu Kambinh 3 days ago

    Boleh x upload full 8 episod..nk tengok agi citer ni..siyes best gempak gile...cd dh sngkot"😔 tlg lh ehhh

  • Bosskurr _
    Bosskurr _ 3 days ago

    Nice Movie👍Lagu Tema Pun Padu👏

  • Ss2 Teleshop
    Ss2 Teleshop 3 days ago

    Ni baru Best..Remy Ishak dgn ZulAriffin..bkn senang nk tgk Lakonan mereka berdua.Lagi 2 filem aksi cmni..🤛🤜😉

  • Aku hamba Hina
    Aku hamba Hina 3 days ago

    2020?

  • Mazlan Zlan
    Mazlan Zlan 3 days ago

    Cerita nya gak. enk lebay.alay

  • Demak Lifan
    Demak Lifan 3 days ago

    Macam best lh tengok

  • Muhamad Nor
    Muhamad Nor 3 days ago

    Lagu ni sesuai untuk penyokong indonesia di bukit jalil NOV 2019👊👊👊

  • Real TTET
    Real TTET 3 days ago

    Only Chinese comment Kay,dope song

  • Fadhli Suhaimi
    Fadhli Suhaimi 3 days ago

    Siapa dengar lagu ni masa 2019 ni??

  • hanaz henmei
    hanaz henmei 3 days ago

    ramlee awang murshid memg t’best....

  • IH IH
    IH IH 3 days ago

    Zul : bapak besar Remi : badan sado takot lipas Sapa yg dh tgk mesti tau 😂🤣 Kasi like sikit

    • Fatin Faziatul
      Fatin Faziatul Day ago

      Johan:"tu belum kene tumbuklagi kalau kene tumbuk tu kurus kauu" hahaha satu panggung gelak

    • Dora Danny
      Dora Danny Day ago

      Scene dlm tnds pling lawak..🤣

    • Danish Hakim
      Danish Hakim 2 days ago

      itula pasal...aku igt dia ckp pasal johan punye ****...rupenye lipas SATU PANGGUNG GELAK

    • DANISH GAMING
      DANISH GAMING 2 days ago

      Part tandas tu

    • Ameer Al-Mubarak
      Ameer Al-Mubarak 2 days ago

      IH IH “kau nak masuk sampai lubang cacing ? badan kau pun tak lepas” satu panggung gelak hhahahahha

  • nur Naqiyyah
    nur Naqiyyah 3 days ago

    Sy bagi 10 bintang

  • ell zorrow
    ell zorrow 3 days ago

    sapa yg main gitar bass kt blkg mus May masa minit ke 2.52 tu ye? mohon sapa2 tau bgtw sat

  • Ahmad Fathin Bakhit

    Kenapa film tak de di Indonesia

  • Sarah Afiqah
    Sarah Afiqah 3 days ago

    Lagu die mmg mcm nk sama ngan movie tu

  • Mohd Azri
    Mohd Azri 3 days ago

    Minit 17:10 apa tajuk lagu dia penat Cari tak jumpa