Seventeen Eleven Music
Seventeen Eleven Music
  • 259
  • 178 826 652

Video

🔴Satukan Rasa LIVE
Views 84KMonth ago
🔴Achey - Despacito Raya
Views 1.7K3 months ago
🔴3 FAKTA : ZULIN AZIZ
Views 7308 months ago
🔴Achey | Anak Lirik Video
Views 909K8 months ago
🔴#BYAJAI : My Chef Live
Views 4109 months ago
🔴MUNGKIN
Views 8449 months ago
🔴BY AJAI #MYPLAYGROUND
Views 1.2K9 months ago
🔴SOFARZ MENYESAL....!!!
Views 64910 months ago
🔴BY AJAI #MYCHEFLIFE
Views 1.3K10 months ago
🔴Seperti Mereka
Views 4.7KYear ago

Comments

  • Anis Roslan
    Anis Roslan 31 minute ago

    terbaik lah lagu ni..keep it up..

  • Mazilawati Che Cob

    😍

  • Shahidatul Akma
    Shahidatul Akma 2 hours ago

    ost cita apa erk lagu ni

  • Leena Leena
    Leena Leena 3 hours ago

    Tahniah semua sedap lagu nya.

  • M. N.
    M. N. 5 hours ago

    Mirip Tasha Shila gadis tu

  • Nurul Asyiqin
    Nurul Asyiqin 6 hours ago

    Hari ini baru je break dgn ex boy friend.. layan lagu ni

  • Rohayu Harun
    Rohayu Harun 7 hours ago

    Macam sora gee tahun 80 an

  • Nur Effa
    Nur Effa 7 hours ago

    Itulah yang berlaku sekarang ni,This is so make me feel cling.By the way GOOOOOD JOB Fatannah.👍👍👍 walaupun kita tahu, tapi ramai lagi yang tak sedar2...dibuai-buai dengan mimpi yang sebenarnya gelap gelita.

  • Ain Nasuha
    Ain Nasuha 8 hours ago

    Congrats SitiNordiana & KhaiBahar 3.3 million views ♥

  • Narti 85
    Narti 85 9 hours ago

    Lagu Best👍👍👍

  • Nurul Hafizah
    Nurul Hafizah 9 hours ago

    Tahniah!!Well done!! Suka dengan lagu ni.. Lirik memang bagus juga. 😍 lots of love from Brunei Darussalam. 😊

  • secret cili cili
    secret cili cili 10 hours ago

    Fav song..💕💕💕💕💕

  • pe rfect
    pe rfect 10 hours ago

    Suara nabila tak sedap...

  • Maszila Zainal
    Maszila Zainal 11 hours ago

    Buatlah lagu baru

  • Baby Cute
    Baby Cute 13 hours ago

    Dlu aku selalu meminta hatimu, berkali2 kau pergi dan kembali. Aku tetap menerima dirimu. Hingga akhirnya aku sedar, ada insan lain yg lebih menghargai aku. Dan kau masih begitu, pergi dan kembali lagi. Namun kembali mu tidak ku terima lagi. Terima kasih kerana mengajar aku erti cinta pada manusia. Biar berat ku menghadapi tidakkan ku ulangi meminta hatimu. Tak pernah ku sesali hadirmu dihatiku, walau hariku,aku jalani tanpa dirimu. 13 tahun berlalu...kisah kita yg tidak kesampaian.

  • mohd azrul jasmi
    mohd azrul jasmi 13 hours ago

    Restoren apa masa mula2 lagu ni?

  • MR DIY 123
    MR DIY 123 13 hours ago

    Nana ramai peminat dari Indonesia. Mungkin disbbkan suara Nana ada sedikit keIndonesiaan. Walaupun Nana dah meningkat usia tetapi vokal semakin mantap. Penyanyi lain ramai dah gantung mic. Nana masih bertahan. Semoga terus maju jaya.

  • Nur Hidayah
    Nur Hidayah 14 hours ago

    Lagu ni YG mengenalkan Aku dngan si dia.tp hakikatnye xde jodoh n putus tengah jalan .btw setiap Kali dngr lagu ni aq sentiasa ingt pd dia.

  • Meylani Mey
    Meylani Mey 16 hours ago

    Benci bngt liat khai dng dia. Muka tua dan dia

  • Muhd Shah
    Muhd Shah 17 hours ago

    2016 😁👍👍

  • mixumi mi
    mixumi mi 17 hours ago

    Bakat yg sangat berharga... Bernilai..

  • Ayu Indramayu
    Ayu Indramayu 18 hours ago

    Minta nbr hp penyanyi cina tu... Hahahaa best suara diarong

  • Muhd Shah
    Muhd Shah 22 hours ago

    😊👍👍

  • Shafiq Hanafi
    Shafiq Hanafi 22 hours ago

    Ok dah tak keliru dah suara lelaki ke perempuan macam lagu Bismillah

  • Samsiah Tengku Mahmud
    Samsiah Tengku Mahmud 23 hours ago

    I took hebat argh ikhwan fattana

  • snf ooi
    snf ooi 23 hours ago

    Sudah lama saya cari suara sebegini 😍😍😍

  • Aishah Yahaya
    Aishah Yahaya Day ago

    MV terbaik

  • Lizawati abdul latif

    2019?

  • Aliff Najmuddin

    goosebump!🔥

  • dk ladybos18 DkPG7

    Nice song... Satukan rasa satukan aku dan dia 😪😪

  • Nurul Nadia
    Nurul Nadia Day ago

    KAU HIDUPKANLAH RASA INI🌹

  • X-Vis 510N
    X-Vis 510N Day ago

    nice song wht next.?

  • Dayang Ruhaya
    Dayang Ruhaya Day ago

    Mat gitar💖

  • Liz Leezz
    Liz Leezz Day ago

    Iagu ini best lah

  • Mohd Fahimuddin

    Jenuh cari lagu ni...last last tulis "seluruh tubuh rasa lemah" baru jumpa...kaca rupanya...hahah...btw best lagu ni...trbaik..

  • Ayumi Pijan
    Ayumi Pijan Day ago

    Salam good job bro! #bmf

  • ai_diggory 15
    ai_diggory 15 Day ago

    Yang dislike tu mesti geng tiktok😂😂

  • Siti Mohd
    Siti Mohd Day ago

    Yang baling cincin, yg pecah gelas. Okay. Hahahahhaaa

  • Nurul Mazuha
    Nurul Mazuha Day ago

    Mcm nia life at thinkers ja

  • Khaliza rakhel Medina fahmi

    Masyaallah serasi sangat...semoga allah swt menyatukan hati mereka berdua امين ياالله...satukan mreka dlam prnikahan,berjodoh sampai akhir hayat امين...امين...امين ..

  • Jasri Jal
    Jasri Jal Day ago

    pegi sini sbb Insan Terpilih

  • Ct Awana
    Ct Awana Day ago

    Kalau dapat lagu ni panjang sikit lagi mesti kebabom

  • Jazli Pa
    Jazli Pa Day ago

    itu burung kt mini zoo kl tower 😍

  • Lenovo A850
    Lenovo A850 Day ago

    Lagu best tp x boleh masuk ajl .x tau mcmana juri pilih kan..harap hatiku dapat la masuk

  • Zank's King
    Zank's King 2 days ago

    mati2 aku ingatkan lagu ni dari band indon. Syok pula dengar. tapi kenapa jarang keluar tv, radio?

  • Syahriaz Maskur
    Syahriaz Maskur 2 days ago

    Lagu dia sangat sedap, susunan lirik ia terbaik!

  • peminat dunia seni malaysia

    audio pulek dehhh

  • Anne Elf Why
    Anne Elf Why 2 days ago

    👍👍👍👍👍👍

  • Dila Rofaee
    Dila Rofaee 2 days ago

    Best lagu ni.. asal dgr kat radio terus cari guna lirik lagu sb x tahu tajuk 🤣.. tapi seriously mmg superb 👍👍👍

  • Mas Lia
    Mas Lia 2 days ago

    "Seluruh tubuh rasa lemah.. Kecewa mnyelubungi jiwa.. Kepercayaan dhancuri.. Kau hapuskan rasa cinta..

  • Nur Hidaya
    Nur Hidaya 2 days ago

    Lagu ni memang menyentuh hati .

  • Faur's Ezra
    Faur's Ezra 2 days ago

    Sedap lagu nabila

  • Mellivora Capensis
    Mellivora Capensis 2 days ago

    Semua dah tgok ke live version?

  • Mirul Hisam
    Mirul Hisam 2 days ago

    Bestnya

  • Nurul Husen
    Nurul Husen 2 days ago

    im broken now. and listen this song, makes my heart broken more. What kind of me :(

  • Fatimah Yaakob
    Fatimah Yaakob 2 days ago

    Semoga Khainana mng di anugerah ABPBH 2019 nnti..aamiin😍

  • peminat dunia seni malaysia

    semoga termakbulla satukan rasa hati nana dgn khai dan terbina istana bahagia yg didalam nya ada khai bahar,nana,rayyan dan coming soon baby perempuan yg khai idamkan sgt tu hehehe nnkb😍

    • Zyra Wandy
      Zyra Wandy 2 days ago

      peminat dunia seni malaysia aamiin

  • ina darwina
    ina darwina 2 days ago

    mmg best lagu ni

  • Fadil Doccers
    Fadil Doccers 2 days ago

    Wah setia betul lah boyfriend dia 😊💗

  • Akma Ayuni
    Akma Ayuni 2 days ago

    my mom ingat yang nyanyi lagu ni melly goeslow

  • Rahmah Zabidin
    Rahmah Zabidin 2 days ago

    Adoh lemak manis nya lagu ni

  • syasya izaty aina
    syasya izaty aina 2 days ago

    Marila sama sama undi lagu ni masuk ajl 😭

  • mak orang
    mak orang 2 days ago

    Lagu ni sesuai n kena dgn suara dorg...

  • Arman Mahmood
    Arman Mahmood 2 days ago

    nabila dah khawin ke bwlum

  • M. N.
    M. N. 2 days ago

    Aish i plak terasa lemah dengar vokalis part seluruh tubuhku terasa lemah😂

  • NOR FARHANA BINTI JURAIMI -

    Nak enjoy MV pun ok DOA yang baik2 pun ok Nak ship2 pun ok Naikkan views pun ok Nak Komen murni2 lagi ok Undi abpbh pun bertambah ok Apa nak gaduh2... Yang penting lagu best... penyanyi terbaik.. vote kat semua carta.. Kasi meletop.. diorang buat kerja diorang dan Kita enjoy je

  • Abdul Wahid Kader Ghouse

    couple meletop satu tahun nanti in Shaa Allah

  • Abdul Wahid Kader Ghouse

    great lyrics

  • Nanie Ariff
    Nanie Ariff 2 days ago

    Suara mira dh mcm melly goslow..

  • nhuda1478
    nhuda1478 2 days ago

    2:02 khai panggil nana sayang.. ker... ker telinga saya sorang yg dengar gitu...

  • nhuda1478
    nhuda1478 2 days ago

    Part dikaulah bidadari dari kb mmg menikam sukma... mana2 mv lagu nih mata kb pasti menatap wajah nana seolah2 didepan kb tuh lah bidadari kb.. heheh kecuali official mv... yg laen suma facing nana.... suweett... 🥰🥰🥰

  • asraf omar
    asraf omar 2 days ago

    341k

  • Chacha Nazmie
    Chacha Nazmie 2 days ago

    Setiap lagu sufian mesti ingt kes putus tunang dia ,, 😭😭😭

  • MŲHÐ HĄFÍŽ
    MŲHÐ HĄFÍŽ 2 days ago

    lagu2 yang menaik bulu roma dan menyentuh jiwa mmg best kene lak suare dia sedap sis... siape setuju like 5 je....

  • RinOfficial
    RinOfficial 2 days ago

    Lagu nie ade potensi besar dinobatkan juara lagu ke34.

  • RinOfficial
    RinOfficial 2 days ago

    Woow...meremang bulu denger lagu nie salute kekuatan vokal dan susunan muzik yang begitu indah terbaek shill amzah.

  • joowara hatiku
    joowara hatiku 3 days ago

    ruclip.com/video/pkfM78e27rM/video.html Ni lagu baru dye guysss...lagi catchy tp penuh isi..harap2 bnyk lagi lagu2 camni..

  • joowara hatiku
    joowara hatiku 3 days ago

    ruclip.com/video/pkfM78e27rM/video.html Ni lagu baru dye guysss...lagi catchy tp penuh isi..harap2 bnyk lagi lagu2 camni..

  • Mohd noor zaifoul My famly

    Lagu sedaplah hihihi

  • Carkey Cretz
    Carkey Cretz 3 days ago

    Lagu marsha paling sedap

  • Mommy Kayana Anindya

    My idol khai bahar😎

  • Janah Sidin
    Janah Sidin 3 days ago

    fatanah bermaksud bijak.. mmg bijak lagu2 die ni...

  • Ridhwan Abdul Razak

    The song is memori

  • Ida Royani
    Ida Royani 3 days ago

    Geram tgk tudung dia.. rasa nk tlg iron 🤣

  • Isnoriah Isno
    Isnoriah Isno 3 days ago

    Tahniah mimi dan tahniah juga keoada Aizat Nana dan team yang lain. Semoga terus sukses.

  • Zackaid ZX3
    Zackaid ZX3 3 days ago

    Aku fikir dia nk nyanyi lagu Tik tok gelek rupanya tiktok loceng lagu taubat sedih tk gelek dh pasni😂😂😂

  • jackMal 302
    jackMal 302 3 days ago

    She is too cute 😭

  • Azli Azli
    Azli Azli 3 days ago

    Sware shila ni unik bguz.. Susah nk dpt sware mcm shila trbaik shila

  • cirit101
    cirit101 3 days ago

    Walaupon ak x suke muzik mcm ni tapi...bapak sedap nk mampos suara..sedap nokharom lagu ni..malu ak kalau kwn2 ak taw ak asyik dgr lagu nk dlm kereta 😂

    • Ami jamal4
      Ami jamal4 Day ago

      @cirit101 hahaha taupon..jgn mnafikn lagi tau😂😂

    • cirit101
      cirit101 Day ago

      Tapi mmg sedap Pon..muahahah..

    • Ami jamal4
      Ami jamal4 Day ago

      Waduh waduh kok gitu c ??..dah lagu best mna bolh mnafikn lagi😂😂

    • Yazid Yacob
      Yazid Yacob 3 days ago

      Sbb lagu bly relate dgn kehidupan kita

  • siti aleeya shariff

    Yang terindah hanya sementara

  • a ra
    a ra 3 days ago

    [Intro: Siti Nordiana] Lama ku simpan perasaan ini Tanpa terduga rasa cinta hadir Puas menafi bisikan di hati Namun tak terdaya Tuk menghalang rindu [Verse 1: Khai Bahar] Aku pendam rasa Dan angan menjadi teman Engkau ingin ku miliki Namun aku tidak mampu untuk memiliki Cinta insan mulia seperti mu Pre-Chorus: Khai Bahar, Siti Nordiana] Dikau lah bidadari Temani tiap mimpi Diriku diselubung rindu Rasa penuh prasangka Dia penguat jiwa Kita pinta takdirnya Pergilah sepi Oooo.. [Chorus: Khai Bahar, Siti Nordiana, both] Bulan bisik padanya Benar-benar ku cinta dia Kau hidupkanlah rasa ini [Pre-Chorus: Khai Bahar, Siti Nordiana, both] Dikaulah bidadari Temani tiap mimpi Sungguh aku rindu Oh cinta penuh prasangka Kuatkanlah hatiku Agar ikatan ini terjalin [Chorus] Bulan bisik padanya Benar ku cinta dia Satukanlah [Outro] Satukan rasa

  • NUR
    NUR 3 days ago

    Rasa sayu pulak dgr lagu ni

  • Qasehku Nana
    Qasehku Nana 3 days ago

    Satukan Rasa menghantui..feel lain macam, lain drp yang lain..❤️❤️

  • zul ikhmal7
    zul ikhmal7 3 days ago

    Sorry ckp aq lebih tertarik dgn sharifahrose dripada penyanyi lagu nii

  • Cik Manis
    Cik Manis 3 days ago

    Another power couple... 😭😭😭 omg ak rindu suara kaer

  • Cik Manis
    Cik Manis 3 days ago

    So power la deols... suara tuhhhh! Omg megat!!!!! Suara so syedapppppp!

  • Sara Sara
    Sara Sara 3 days ago

    Lagu ni macam di alam fantasi 😆

  • Zyra Wandy
    Zyra Wandy 3 days ago

    setiap kali dengar lagu ini ... setiap kali itu sy fikir kan apa kesudahan hubungan khainana ne...semoga kesudahan khainana ne apa yg kite semua doa kan selama ni tercapai aamiin

  • Era eraindah
    Era eraindah 4 days ago

    Aduiii😅 kenapa wat (audio + ada lirik .. pecah views) da elok2 MV 2 July 2019 ada 3.3million jadi MCM nii 😲😲😲😲 12sep2019