Galeri Kereta
Galeri Kereta
  • 1 838
  • 85 906 118

Video

LILY SAGA KERETA KEBAL LMST
Views 404K2 months ago
Swap 2JZ Lexus LS400
Views 18K2 months ago

Comments

  • Rizz Automotive TV
    Rizz Automotive TV 36 minutes ago

    Abg sham punya gelak tu lain macam. Comel plak dgr

  • Harazie Zan
    Harazie Zan Hour ago

    Comel dah mcm MIG tudm ..

  • Mohd Hazzrul
    Mohd Hazzrul 2 hours ago

    SABAH TAPAU SEMUA . πŸ”₯

  • Mohd Hazzrul
    Mohd Hazzrul 2 hours ago

    SABAH TAPAU SEKALI LAGI .

  • MARS Chen
    MARS Chen 3 hours ago

    Walaupun kereta iswara saya sudah jual, tapi hati tetap iswara... Terbaik event

  • iszam asraff
    iszam asraff 4 hours ago

    pi lantak lah nak modified kereta bukan brader syahrul ni ketuk pintu umah kau mintak duit nak modified kereta dia..Pebenda lah #malaysiaku

  • The Ferrari Guy
    The Ferrari Guy 4 hours ago

    Hey! This video was simply amazing I love it! I make automotive compilation videos on my channel and I was just wondering if I could use 30 seconds or so of this video on one of mine. Now Don’t worry, the source of your video will be linked in the description and your channel name will be on the video itself in the top left corner. I hope to hear from you soon. Thank you for your time!

  • Tezzer J
    Tezzer J 4 hours ago

    Kalau ada rezeki dtg ka kuching sarawak bang ....nak juga bergambar dengan abg gk

    • Galeri Kereta
      Galeri Kereta 10 minutes ago

      Belum kesempatan lagi nak ke kuching. Mmg teringin nak pegi

  • Brian Mattingly
    Brian Mattingly 4 hours ago

    Thank god for volume control buttons on my phone

  • Rohafizan Zainudin
    Rohafizan Zainudin 5 hours ago

    Tak baik makan Riba berdosa, brg rare pun brg lama. Harga x masuk akal langsung. Sorry haa tokey kedai, ni pendapat jer.

  • mohd ariff
    mohd ariff 5 hours ago

    Mantap

  • Shamil Ameer
    Shamil Ameer 5 hours ago

    Tak pernah jemu ulang tengok video ni. Lantak la orang kata rupa macam Wira, memang berkenan kat Evo III ni

  • Faiz Ghosttown
    Faiz Ghosttown 5 hours ago

    Minit 0:19 owner dia dduk di baling kedah

  • Diesel Gaming 91
    Diesel Gaming 91 6 hours ago

    Is this car similar to the '84 Langley GL

  • ADON. inc
    ADON. inc 6 hours ago

    Ni budakΒ²... Jadah apa drag mcm ni??.. Kancil turbo drag padu lagi...

  • NOTHINGS -
    NOTHINGS - 8 hours ago

    I was thinking to import one 2012 dodge challenger srt with libertywalk body kit from Japan, but there is no any dodge factory or office here in Malaysia... so I cancelled the plan hahahahh πŸ˜…

  • Ellyrinea George
    Ellyrinea George 8 hours ago

    PerhhhπŸ’™πŸ’•πŸ’•πŸ’•

  • mafia mafia
    mafia mafia 8 hours ago

    Ohhsemm!πŸ‘

  • Kavi nash
    Kavi nash 8 hours ago

    style belakang kereta ni nampak macam Maserati Granturismo je

  • Aiemyzul Zulfika
    Aiemyzul Zulfika 8 hours ago

    2 tahun lagi..kemana plakk kite...in sha allah ada rezeki kite jumpeee lg....

  • Asri Mohamad
    Asri Mohamad 9 hours ago

    Terbaik sagajb, πŸ‘mr john

  • danial maoctrg
    danial maoctrg 9 hours ago

    terbaik galeri kereta πŸ‘πŸ»

  • Rashedy Shedy
    Rashedy Shedy 9 hours ago

    Saga iswara ni banyak potensi dia

  • Jeman La
    Jeman La 10 hours ago

    Boring

  • azharimirul Hakim
    azharimirul Hakim 10 hours ago

    Terbaik boh..cantik kete.

  • Long HoΓ ng
    Long HoΓ ng 10 hours ago

    Việt Nam Δ‘iểm danh nΓ o

  • Usup Muhamad
    Usup Muhamad 11 hours ago

    Okay bang

  • Mojo
    Mojo 11 hours ago

    its a ford, you can wrap a turd in fairy bread too but its, still a turd

  • N7KO R
    N7KO R 11 hours ago

    whats the tittle of the first song please ?

  • Adams Hafeez
    Adams Hafeez 11 hours ago

    Bang rim ape tu mane nak cari ehhh lawa la

  • MOHAMMAD ARIF
    MOHAMMAD ARIF 11 hours ago

    Aku heran la org2 yg dislike video ni.. Apa lg yg kamu tk puas? πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Rojak Tv
    Rojak Tv 12 hours ago

    Wahh mcm kenal je saga kyb kaler putih tu hihi...

  • [\^/] 343 Guilty Spark

    Music name? :o

  • Halim Hamid
    Halim Hamid 12 hours ago

    Yang ni lah di kata kan Kami tak kaya... Tp hobi kami mahal...

  • shahrin irwan
    shahrin irwan 12 hours ago

    Sic track day dtg x nak suh sign kt cap hehe πŸ˜‰

  • Jay Husaini
    Jay Husaini 12 hours ago

    Bang nanti ade mega ghat dkt pekan gsb saga juga bleh dtg ke bang?

  • Hi Penumbrahhh
    Hi Penumbrahhh 13 hours ago

    Kenapa quality video kureng ni bang

    • Galeri Kereta
      Galeri Kereta 13 hours ago

      Sry. Ni pakai go pro. Tak cantik mcm dslr

  • CHAMM CHAMM
    CHAMM CHAMM 14 hours ago

    Galeri kereta takde buat review kereta perdana executive ke..

  • Ezani Johari
    Ezani Johari 15 hours ago

    We love saga iswara.. Miss u

  • Mohd Hazzrul
    Mohd Hazzrul 15 hours ago

    SABAH PALING MANTAP KOTA KINABALU MAKING MOVE πŸ™πŸ”₯

  • Joe sempoi88
    Joe sempoi88 15 hours ago

    Nice

  • Philippine maxrider
    Philippine maxrider 16 hours ago

    This is what i like type r😍😍 red chrome .may dream car😊😍😍 im so inlove right now

  • Ween Alfiz
    Ween Alfiz 16 hours ago

    Apa nama cecair utk tayar tu?aku nk cari & beli

  • hasbul hadi
    hasbul hadi 16 hours ago

    mantap jiwaaaa....

  • Satria man
    Satria man 16 hours ago

    Abang GK ni sebernaya tengah ketawa besi buruk semua ni

  • gmon gm musiran
    gmon gm musiran 16 hours ago

    sabas broo...mantappp..

  • LTB
    LTB 16 hours ago

    Someone told the owner that retared camber is cool... smh. Just look at it. Does it look cool tho....

  • Zam Zalil
    Zam Zalil 17 hours ago

    byk2 proton saga. saga limo paling rare. jaga2 elok2 wahai owner limo utk generasi akan dtg

  • Ambran Ambran
    Ambran Ambran 17 hours ago

    🀀

  • qayyum deathcore
    qayyum deathcore 17 hours ago

    Aduhh boss , cakap nak tunjuk dekat2 Limo tu , lepas tu pergi tunjuk kereta lain pulak πŸ€¦πŸ½β€β™‚οΈ

    • qayyum deathcore
      qayyum deathcore 5 hours ago

      Galeri Kereta nice boss πŸ™πŸ½

    • Galeri Kereta
      Galeri Kereta 12 hours ago

      Ala.. time edit baru perasan part tu.. takper nnt kita buat video baru yer bosku

    • qayyum deathcore
      qayyum deathcore 13 hours ago

      Muhd izham Rosli thanks bro izham , daa tengok yg tu , dh lama sngt tu boss πŸ˜‚ aku always support channel ni dari dulu lagi πŸ˜πŸ€™πŸ½

    • Muhd izham Rosli
      Muhd izham Rosli 13 hours ago

      ruclip.com/video/M7hi1dmi3xc/video.html

  • TV family faizuddin udin

    Mmg padu.... Sudi2kan lah support channel saya... Please support tq

  • Jonas Gouveia
    Jonas Gouveia 17 hours ago

    πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Rafida Rafida
    Rafida Rafida 17 hours ago

    Susah nak jumpa kat malaysia ni

  • Asyraff Jaffry
    Asyraff Jaffry 18 hours ago

    Owner baru dia member sekolah saya. Hari jumaat lepas baru je kiteorg pasang balik seat bride, rollcage sbb masa inspection puspakom kena pakai interior asal balik. Hehe

  • DailyStatic -
    DailyStatic - 18 hours ago

    Gang official stance mest ade.. terbaik lha yg bertanjak Tu...

  • sopi rosli
    sopi rosli 18 hours ago

    Padu!! Akhirnye kluar jgk video megagathsic.. Thorbaek...

  • EncikDin Channel
    EncikDin Channel 18 hours ago

    Saya ada buat short film.. Support ok... Hari ni kita tolong orang esok lusa orang tolong kita.. Amin..

  • β€’ adieβ€’
    β€’ adieβ€’ 18 hours ago

    Kenape xdatang wira day haritu.. kete hampir 3k haritu... Tunggu wira day v4 lak bosskau.. huhu

  • dedaun Hijau
    dedaun Hijau 18 hours ago

    Lily xde ke

    • Nelly Furtado
      Nelly Furtado 14 hours ago

      lily tengah date dengan saya hari tu..sebab tu dia x pergi event....sorry abam gk

    • Mohd Azizan
      Mohd Azizan 15 hours ago

      Amboi abam gk... Hahah

    • Muhammad Muhaimin
      Muhammad Muhaimin 17 hours ago

      @Galeri Kereta hahahahah

    • Galeri Kereta
      Galeri Kereta 18 hours ago

      X der. Kalau tak mesti dier host bersama abam

  • Selie Ghani
    Selie Ghani 18 hours ago

    Very nice

  • γ‚’γƒŸγƒΌγƒ«γƒ»γƒγƒŸγ‚Άγƒ³HZXHamizan

    Wow, πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ’ͺPERGHHH MEGA GATHERING,Nice one.

  • Muhammad Muhaimin
    Muhammad Muhaimin 18 hours ago

    Mantap Kali...

  • papa zola
    papa zola 18 hours ago

    Nice nice nice

  • Aeron Otai
    Aeron Otai 18 hours ago

    πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

  • Meme Pan
    Meme Pan 20 hours ago

    ni nak serang bukit....

  • LIT Media By Matt
    LIT Media By Matt 21 hour ago

    Perghh!!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ MADE IN MALAYSIA!!

  • Charles Davis
    Charles Davis 23 hours ago

    Slick truck, shit music

  • Nizam Ayoo
    Nizam Ayoo 23 hours ago

    faham2 la kalau jpj tanya ori ka buat sendiri πŸ˜‚

  • Muhammad Nurirfan
    Muhammad Nurirfan 23 hours ago

    fuhhh merecik ni ? kereta idaman

  • RH Shroud
    RH Shroud Day ago

    Pkai civic pun nk acah bahasa inggeris + loghat inggeris. Campur modified, baru RM200kπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... ayah aku, owner lorry pun msih pkai bahasa melayu ngan jawa. Pekerja dia je pkai bahasa inggeris + melayu. Lagi satu, "ayah aku x de sijil SPM untuk jadi boss".

  • Nasier Shaari
    Nasier Shaari Day ago

    Pehh smart mcm toyota tundra pulak

  • Zaa Sait
    Zaa Sait Day ago

    Subscribe trsss...best saya minat tgok modi2 cmni..

  • Zaa Sait
    Zaa Sait Day ago

    Rim brpa size and brapa jj?..nice rim

  • Just A P39N
    Just A P39N Day ago

    Anjai keren buanget. Suaranya tuh bener bener gak ada sainganya

  • Jen Rusandy
    Jen Rusandy Day ago

    Kepanasan doi bro

  • syahrizad idrus

    Banyak sangat β€œokay”... tp okay bha kalo kau~ 😊

  • suhairi bebakar

    Kalau dpt review mr2 boekkk tu..brg rare

  • Erzwan Ikmal
    Erzwan Ikmal Day ago

    nak juga tengok 400hp ni beraksi....

  • Steyr boy
    Steyr boy Day ago

    How much HP ?

  • xxxporno69xxx
    xxxporno69xxx Day ago

    so is this car 4wd (full evo drivetrain) or 2wd (locked to front wheel drive)? would it not have been easier to drop an evo 4/5/6/7/8/9 4g63t engine in? cos mounting should be the same or roughly the same as this gen of lancer ck? how much u spent on this project suda in total? u can buy an evo 5 now for like RM30-40K? btw i'm not criticising i'm just asking, much respect to u. Fellow evo owner here too =)

  • shamim aizat
    shamim aizat Day ago

    Superb build. Haish. Lambat lagi satria build nk dpt mcm ni. Siapa nk follow satria build, boleh follow vlog at my channel ye. Tq semua

  • helfifi jamal
    helfifi jamal Day ago

    Modal 200k Termasuk kos Beli van ke ?

  • hector rodriguez

    4age-16v......can't miss...... beautiful engine.

  • Paul Philip
    Paul Philip Day ago

    Tbh...la keta cantik tp aku rs x sedap hati tengok fender tu.. Btw nice

  • Jose Guapo
    Jose Guapo Day ago

    how is does the subaru bumper fit on that ? is it an easy fit or is there some modifications

  • ε…ˆζ‰‹γͺγ‚ŠγŠ BATTLE FOR DREAM ISLAND FANγŠγ£γ΅γƒ

    All proton putra's but in front same like proton wira

  • ε…ˆζ‰‹γͺγ‚ŠγŠ BATTLE FOR DREAM ISLAND FANγŠγ£γ΅γƒ

    All proton putra's but in front same like proton wira

  • Zaa Sait
    Zaa Sait Day ago

    Tukar tajuk DISINI BANYAK SEMUT

  • VMB LINGGES CHANNEL

    Bang Tanya Kat Abang sham, dia atau kawan dia ada apa-apa pick up truck yang buat lifted 4 inchi atau 6,7 inchi tolong yaa tak sabar nak tengok...

  • Kirigaya Kazuto

    Camne nk join.. Nk dpt info car meet nih bro

  • izzmier 36
    izzmier 36 Day ago

    Maoc lgi idol

  • A D
    A D Day ago

    Baru nampak kereta ni sekarang untuk dijual sambung bayar...πŸ˜…

  • RIPPER334
    RIPPER334 Day ago

    The video might be watchable if not for that ear cancer blasting in the background....

  • Capt_Zxck 07
    Capt_Zxck 07 Day ago

    Owner t6 ni nama H4554N ke???

  • m. m m. m
    m. m m. m Day ago

    Ford hitam dia tu dah kemana?? Bagi aku ford hitam dia aku lebih suka sbb, kelihatan garang

  • Mohammad Faizal

    Ni shambodykit yg saga tu ke?

  • sue Love
    sue Love Day ago

    Ehh yang bawa db8 Honda nee bukan hose dekat galeri kereta tue ker yang gagap tue,.gagal ,haha

  • Kaki Mod
    Kaki Mod Day ago

    Ini ford kenapa nak jadi tundra , nak mcm sajat laki jadi pompuan ka

  • MUHAMMAD HAFIZ ABD HAMID

    Kemas bam sham..nanti ada masa nak bawak si mafia custom bodykit belakang kasi labuh lagi boleh dak?πŸ˜…