MalaysiaGazette TV
MalaysiaGazette TV
  • 5 667
  • 78 237 708

Video

Comments

  • ISKANDAR MASAGAL
    ISKANDAR MASAGAL 27 minutes ago

    Semoga pemimpin umno dan pas tidak ikut gaya menteri sorang ni.Dulu bn jatuh disebabkn adanya pemimpin seperti ni pada masa tu.

  • Faizal Faizal
    Faizal Faizal 33 minutes ago

    Ph hanjing and khinzir

  • Tan Kin
    Tan Kin 55 minutes ago

    WKS abang Najib, sepatutnya Najib alih kuasa PM kpd Wks pd PRU-13 masa itu, malangnya salah pilih timbalan muhyiddin dan zahid, akibatnya kalah pd PRU-14

  • Jiwa Muzikal
    Jiwa Muzikal 57 minutes ago

    Bunyi mcm org tengah mkn je.. Hihi pd sy kan, waktu berucap X sesuai untuk tamu makan... Silap² x masuk kepala pun diorg ni ape yg Tun ckp

  • capt _ez
    capt _ez Hour ago

    Bila hati dah hitam otak fikir duit mcmni la jadinya bangsa sendiri kene pijak2.. Kubur dh memanggil otak masih fikir dunia akhirat langsung xfikir.. Ingat org yg berjawatan yg menindas org bawah ni dekat alam sana nanty mmg teruk korang kene yg Islam xmembantu sesama Islam

  • amrie majid
    amrie majid Hour ago

    Ni la yg PH mahukan... Jual rumah utk warga asing utk menjana ekonomi negara.... Rakyat tempatan?????? Mmg mentri PH banyak mkn BABI masak kicap ke???

  • Sarcastic
    Sarcastic Hour ago

    Hadiah PRU14 : Melayu semakin TERBANGSAT di Negara sendiri : Melayu dulu BERTOLAK ANSUR, Melayu sekarang DITOLAK BERANSUR-ANSUR

  • Ahmad Izzat Shahmier Alhamdulillah

    Bangsa melayu suka hasad dengki.

  • Tuhan itu adil
    Tuhan itu adil Hour ago

    One who obsessed in his own opinion and feel self-sufficient and self-compliment will perish.

  • Enie rockaluu
    Enie rockaluu Hour ago

    Memang sngat2 mnyedihkan.. aku smpati dgn nasib mereka yg trlibat. Aku brsyukur dgn khidupn aku skrg wlaupn aku hdup srba kekurngan. mkn,tdur,rehat dn aktvti sharian aku tidk trancam msih lgi aku kecpi dgn slesa, tpi tidk pda mreka yg telh dirobohkn pda tmpat tnggal mreka, rumh itu ibartnya surga😢

  • devil azazell_86

    padan muka hahaha,merempat la kau

  • devil azazell_86

    tkyah sedih2 la bukan kau org ke yg pangkah ari tu,nk ubah kan,ni la kau dapat,terbaik ph

  • Noor Syahir
    Noor Syahir 2 hours ago

    Kenapa Pas nak jadi jaguh pulak?

  • Hidden News
    Hidden News 2 hours ago

    Laporan Polis Mengenai Kes Terbaru LTTE di Malaysia facebook.com/608823589534702/videos/456209728570339?sfns=mo

  • Tan Kin
    Tan Kin 2 hours ago

    Batak orang Kristian , Saifudin kulit Islam hati Kristian.

  • Samawia Lalnis
    Samawia Lalnis 2 hours ago

    Ya Allah...apa jd ni..sedihnya tengok

  • Aridan Stripes'92
    Aridan Stripes'92 2 hours ago

    Genggam Erat PRU15!!! Setlh pulau Pinang Selangor pulakkk.... Xda perikemanusiaan dh. Rakyat disakiti dizalimi!!! Majoriti org2 melayu Islam jugak mangsa kezaliman kini!!! Balasan org2 yg menganiaya menyakiti apatah lg menzalimi org2 x berdaya ingatlah Pasti Istidraj berlaku keatas kamu yg melakukan kerja penzaliman ini. Janji Allah pasti benar wahai Pemimpin2 smua Dan kakitangan2 yg bersubahah sama2 membantu melakukan kezaliman. Masya'Allah... Laa ila ha illa anta subhanaka inni kuntum minazholiminnn!!!

  • Atam Ambing
    Atam Ambing 2 hours ago

    ph kerajaan kebajikan apa

  • 1LL2 YA2
    1LL2 YA2 2 hours ago

    Tu die geng greedy bastard muncul lagi. Hehehe. Lagi2 dituduhnya melayu malas walhal semuanya buat agenda kelompok ini. Bangsat wal keparat.

  • 1LL2 YA2
    1LL2 YA2 2 hours ago

    Deep tu tajuk die.

  • Troy Z
    Troy Z 2 hours ago

    Kadang2 aku kasihan juga tgk Tun.hurm...sem0ga Tun m'dpt petunjuk hidayah Allah swt.

    • Samsuddin Zolkapli
      Samsuddin Zolkapli Hour ago

      bro, manusia mcm situa puaka ni tidak akan sedar diri.. kaki penipu, kalau tak tipu bukan mamak bendahara situa keparat ni..

    • black mamba
      black mamba Hour ago

      Telor dia dah kena tarik oleh dap.Nak cakap mesti kena tanya dap.

  • ilham syahran
    ilham syahran 2 hours ago

    Allah lebih sayang kau zaer..tenanglah disana sahabat..sesungguhnya pemergianmu melukakan hati kami..we love you zaer..al-fatihah🌹🇲🇾

  • k176 4d37
    k176 4d37 2 hours ago

    Hahaha..🤣..cerita ni mcm cerita abg long Fadhil..org luar nk beli tanah kg baru..abih keluar taiko2 org lama dkt dlm kg baru..siap main buah durian 🤣🤣🤣..mcm ni la pak menteri..kg baru tu dkt tgh2 ibu kota Kuala Lumpur yg sedang membangun..tanah yg ad dkt tempat yg sedang membangun..harga nya mesti tinggi..lagi pun kg baru bnyak sejarah nye..ad value yg tersendiri dari org lama dkt situ..jdi tawaran ap yg YB bgi dkt org kg baru tu..Dan ap pulak yg YB dpt dri perjanjian tu..dgr nya..org cina yg nk beli tanah dkt kg baru tu..dgr2 je la..🤣..Menteri wilayah Persekutuan dulu pun tkde nk jual tanah kg baru..sbb dia tahu..kg baru tu kg besar org melayu..silap langkah boleh jdi isu lain nnti..

  • Zulhazmi Mdisa
    Zulhazmi Mdisa 2 hours ago

    Lahanat

  • Nur Asiah
    Nur Asiah 2 hours ago

    Diorg berseronok berjoget lambak yg mak bapak diorg kena halau & rumah diorg dirobohkan di Paya Jaras oleh kerajaan PHancur DAPig!!!! Kesian tengok budak2 ni!!!!

  • Lampu Malam
    Lampu Malam 2 hours ago

    Mungkin ada hikmahnya. Tudung mahal untuk tujuan apa selain bermegah2. Mengalahkan harga kereta.

  • Princess Elsa
    Princess Elsa 2 hours ago

    Kesianye la budak2 dengan jerebu nye,ya Allah bantulah hilangkan kesedihan mereka ya Allah! Kami memohon pada mu, kau tumbangkan lah kerajaan kejam ni! ..wahai mahacai pH dap lahanat!!!!! Tengok ape kamu dah buat??? Tangan kamu yng memusnahkan Malaysia!👿👿👿

  • Mohamad Bukhari
    Mohamad Bukhari 2 hours ago

    Rumah Melayu senang je nk roboh, kes kuil aritu x roboh2 plk, dahlaa smpai trgadai nyawa anggota tp msih lg krik krik.. Ini bkn rasis tp memng hakikat mcm tuu.. bnyak dah brlaku klo sabitkn Melayu je sng je ambek tindakan tp bila kaum lain snyap plk.. Hmm Please MAKE MELAYU GREAT AGAIN.!

  • greenLife Mie
    greenLife Mie 2 hours ago

    Tak der nilai keprimanusiaan' kita hnya mnumpng duk dbumi' satu saat kita akan kmbli kpadaNYa..

  • Siti Zuraidah
    Siti Zuraidah 3 hours ago

    Apa benda lahh korng yg tuduh han byul guna bomoh😕 Dh terang² dia buat persembahan yg trbaik setiap mggu..xyah nk burukkan org lahh..tp kalo sbb dia mmg hensem,tu mmg x d nafikan..full package tuu..daebakk

  • TULAR TV
    TULAR TV 3 hours ago

    Hahaha SAJA MG buh keparat

  • ars
    ars 3 hours ago

    Bubarkan CTOS

  • k176 4d37
    k176 4d37 3 hours ago

    ckp omputeh ke zimbabwe tu..lain mcm bunyi Mat Saleh nye 🤣..betoi la P Ramlee ckp..DA TUA PUN BODOH..🤣🤣🤣..

    • k176 4d37
      k176 4d37 2 hours ago

      @mohdshafrin mohamad salleh parti penyatuan payah nk kalah kan PH nnti..sbb dkt dlm tu smua nye kaki kencing..bnyak taiko2 kaki putar belit..salah 1 nye si tua ni..hari ckp lain esok buat lain..🤣🤣🤣

    • mohdshafrin mohamad salleh
      mohdshafrin mohamad salleh 2 hours ago

      @k176 4d37 sabar,guna strategi depa ru kaki Uturn...tgu masa tuk ❎kasi benam PuakHarbi..

    • k176 4d37
      k176 4d37 2 hours ago

      @mohdshafrin mohamad salleh 🤣..makin lama makin geram pulak tengok muka dia..mcm good2 👍 je..

    • mohdshafrin mohamad salleh
      mohdshafrin mohamad salleh 3 hours ago

      N melayu terlupa.kah.kah.kah..trbaik bro

  • Rafirozali Rafi
    Rafirozali Rafi 3 hours ago

    Kerana tangan badan binasa ya Allah hancur kan kaum jahat mcm nie

  • mohamad azam zuhri bin azwan boo

    dasar keparat..cukup2 la tu yer berucap dalam aircond..pi la jenguk penduduk selangor yg kepanasan duduk bawah khemah tu..ank kecik mndi guna pipe tangki..ko sebuk nk bagi jaminan pada kroni keparat ko..apa punya manusia..tak ada timbang rasa

  • Zafata Zubir
    Zafata Zubir 3 hours ago

    Kejayaan sesuatu jenama terletak dimana? Apabila sesebuah jenama itu telah di ciplak dan ditiru.. itu lah kejayaan tertinggi sesebuah jenama.. don’t worry kak.. akak kan sudah ada pelanggan tetap Yang mampu membeli tudung akak.. Yang telah setia bersama bawal ekslusive.. org2 Yang membeli Di uptown Dan yg membeli Yang ciplak tu sbnrnye Meminati dan menginspirasi tudung bawal ekslusive.. mereka x mampu utk membeli Di butik dgn harga Yang begitu mahal.. jadi anggap je la free Promotion utk mempopularkan bawal ekslusive.. akak dah berjaya suppose akak rileks fikirkan cara utk Counter back tukang ciplak Tu.. peniaga2 kecil tu berniaga kak.. tak Kaya pun mereka.. x sold utk pun tudung2 tu hari2 diorg niaga.. halalkan perniagaan mereka dan atur langkah lain.. cari pengilang.. penciplak tu.

  • Amri Channel
    Amri Channel 3 hours ago

    Aku jumpe khalid ni aku baling selipar jopun kat die 😅

  • Syaarie Zakaria
    Syaarie Zakaria 3 hours ago

    laaa, ngape dhaif sgt *melayu2 umNo + pAs* tak membela keluarga2 yg mendirikan rumah setinggan nih... kan melalak saban hari hidup melayu tapi, surat khabar harakah, utusan serta nasib kakitangan dan kini keluarga setinggan pun tak di bela.... umNo+ pAs betul2 berpura2 perjuangan mereka, yg mereka pentingan tak lain, budaya samun menyamun dan belit membelit fakta dan fatwa saja

    • Syaarie Zakaria
      Syaarie Zakaria Hour ago

      @unknown unknown kutip? atau dia titik umNo + pAs jadi pembangkang ....

    • unknown unknown
      unknown unknown Hour ago

      laaa...ngape ko tak suruh mahathir bela sendiri masa dia dah dibuang UMNO dulu ni ?? ko dan PH kutip dia buat apa ?? hhahahaha...dia tu kan kaya...bukan miskin pun....

  • zambri mohd
    zambri mohd 3 hours ago

    Ko kasi anak ko kaya je la keparat

  • Anaskp Almalaki
    Anaskp Almalaki 3 hours ago

    Jangan cemburulah isteri tua...Redhalah suami kahwin lagi sorang.Ko berdoalah mereka berbahagia; InsyaAllah sebab ko redha, kat akhirat ko dapat ganjaran payung emas.Best tu..

  • Adi Rina
    Adi Rina 3 hours ago

    Xkuat tgk video nie. Bile keluar berita baru saya tau awak siapa. Bersemadilah awak dengan aman damai di sana bersama sang pencipta . Al fatihah.

  • Aduka 8370
    Aduka 8370 3 hours ago

    Rakyat rohinya sibuk sangat nak bagi penempatan.. rakyat sendiri di roboh mcm Israel.. yang Tak de geran Tak pe la memang bukan hak diaorang tinggal situ.. masalah yang Ada geran pun kena apa cita ni.. kalau silap ukur tu Sapa yang ukur penduduk ke??

  • eva smile
    eva smile 3 hours ago

    Hahaha okay yg ni lawakkk ,tolong la tajuk mcm budak tadika...Tanya pulak soalan2 bodoh buat malu je 😪aku dok perati je Malaysia ni penuh dgn hasrat dengki dah dia mmg talented apalagi nk dipersoalkan 😏 btw i tetap undi dia sampai final 😘

  • Mohd Nasir Ithnin
    Mohd Nasir Ithnin 3 hours ago

    Pala butoh pungkok hang la madey kutty

  • Mohd helmi Basarudin

    Hampa tunggu la pru15..rakyat akan tentukan nasib hampa..sorang2 akan disiasat..lepas tu ke penjara la hampa

  • Zamali Sidek
    Zamali Sidek 3 hours ago

    ada payung besar

  • Kumar Ramesh
    Kumar Ramesh 3 hours ago

    Fuck

  • Kumar Ramesh
    Kumar Ramesh 3 hours ago

    Cibai

  • Dira
    Dira 3 hours ago

    Ape main bomoh-bomoh ni,respectlah sikit kat orang luar datang negara kita ni.Orang dah bagus nak buat mcm mana.dah dia bekas idol kpopkan.jealouskeh?hanbyul ni memang dah tahap senior,dah memang talented and he was born to be a star just like dato sri siti said.Tukarlah tajuk tu,tak suka tengok.Sakit hati ja.

  • amirul ariff
    amirul ariff 3 hours ago

    Satu hari dalam sejarah, PM sedang berucap, bunyi sudu garpu pinggan bukan main riuh lagi. Cian Tun.

    • 1LL2 YA2
      1LL2 YA2 2 hours ago

      Tu lah budaya kita bila di majlis dinner. Teringat sheikh Hamza Yusuf pun pernah tegur budaya ni yang tidak fokus kepada ucapan beliau kerana tengah sedap makan dengan riuh bunyi sudu garpu. Ikut budaya British katakan.

    • Hanif Adzman
      Hanif Adzman 3 hours ago

      Kayu congke gigi mana?

    • karenina nina
      karenina nina 3 hours ago

      mcm tak hormat kan

  • Fuziatun Mat Isa
    Fuziatun Mat Isa 3 hours ago

    kesian pm kita ckp dgn sudu dan garpu

  • Nassarudin abdul latif

    Kerajaan Selangor MEMANG X berperikemanusiaan.....

  • Nassarudin abdul latif

    Boooooooo

  • Ayu Shaqila
    Ayu Shaqila 3 hours ago

    Alahaii...Soalan mcm apetahh, aku pulakk yg maluuu

  • HOCCA DOCCA
    HOCCA DOCCA 3 hours ago

    Kalau tidak dijatuhkan mana rakyat tahu semua ini.. Mesti dah tutup lama.... Walaupun ada segelintir rakyat masih tak sedar... Kesian😀😀

  • kamarul abu bakar
    kamarul abu bakar 3 hours ago

    Semua sibuk makan...xde org nk dengaq hang madet hoi...

  • Mohd Pauzi Mohd Yusof

    Kata najib makan rasuah. Tapi yang dapat duit orang lain. Sapa yang makan rasuah?

  • Amir Hamzah
    Amir Hamzah 3 hours ago

    Selesai kan dulu lah masalah perumahan di selangor dulu tolong lah orang melayu lah... Apalah tun

  • Alan Musa
    Alan Musa 4 hours ago

    sama je... aku kena macam ni juga. masa tu BN yang berkerja. . kini, PH pula. lencana je beza. mentaliti musyrik sama je. . timun tetap timun. . sang timun cuma si bodoh yang sanggup bergaduh untuk kasi pangkah undi. . tengok lah siapa punya sihir (bicara indah) yang power, dapatlah pengaruh

  • KEADILAN RAKYAT
    KEADILAN RAKYAT 4 hours ago

    Hidup umno Dan pas

  • Cik Nah
    Cik Nah 4 hours ago

    1 lg tindakan bodoh PHaram jadah...kalau trend mcm ni brterusan...kompom #kerajaansepenggal

  • Sam bro bby hot.
    Sam bro bby hot. 4 hours ago

    Semoga allah membalas balik apa yang kerajaan PH lakukan.

    • Habibah Athan
      Habibah Athan 3 hours ago

      kita tunggu dn lihat , apa akan terjadi pd PH utk episod seterusnya....

  • chemicalhorror
    chemicalhorror 4 hours ago

    Di ambang penyatuan ummah, tiba2 muncul parti baru untuk Melayu. Berapa banyak je anda dibayar untuk membelot bangsa dan agama?

  • Sazali Sazali
    Sazali Sazali 4 hours ago

    Kalid samad lebih lah dulu dia jadi mp pon dpd pas ko ingat sapa yang naik kan ko lah yg pecah belah dlm pas buat parti pan apa cerita

  • SURI SETIA SETIA
    SURI SETIA SETIA 4 hours ago

    🤔😆😆😆😆😆..TAJUK cukup keparat😬😬😬😬😬

  • Affendi Abdullah
    Affendi Abdullah 4 hours ago

    ELOK lah PAS UMNO bantu mreka tak.paya lah politikan issue ini.Masa ini lah.umat Islam dan org melayu bersatu tolak issue politik fikir psal keadaan skrang tak.paya bnyak kecit klau dah gano ckap Gano.aja.om Insyallah

  • Rudin Ramli
    Rudin Ramli 4 hours ago

    Duit KWAP apa cerita ..????...... Oiii Pas .. itu duit kwap lembu punya duit ke.. ????... ada akal tak bawah kopiah tu ..???

  • Siti Mariam
    Siti Mariam 4 hours ago

    Tun m ni kalau bole mmg nak hapuskn org melayu dlm mlysia ni..dia mmg nak org2 melayu merempat d tnah sendiri

  • mr bi bi
    mr bi bi 4 hours ago

    Ade beza ke tidak izrail gan palastin.....cuma takde mota gan bom jea....yang lain siket tak ubah

  • ajak props
    ajak props 4 hours ago

    Bukak lah mata wahai rakyat malaysia. Seteruk2 kerajaan dulu.... pemimpin pas tu yg kata.... huhuhuhu

  • Shamsul Ahmad
    Shamsul Ahmad 4 hours ago

    Kerajaan selangor tak patut... kejam... ni manusia... apalah

  • awan nano
    awan nano 4 hours ago

    Poket Ekonomi Rakyat Kuncup!!! Apa yg ph Buat!!!!Ramai yg bebal , bahalol , dungu..Hanya pakar adu domba , putar belit , putar alam , kaki kencing , pajakgadai ...tanam buluh , minum sawit n lain2 lg..Lps pru 15 nnti..boleh cari kerja tanam buluh n sbgainya... Haprak n Haramjadah

  • ハリマオズルファミ

    Kelab Bilion what??

  • Sri Asmawi
    Sri Asmawi 4 hours ago

    Pmimpin pkr sebok maen burit je.. mn nk tgk org bwah tgh merana (payajaras) sial pye pkr phanat dapig..

  • harris zamani
    harris zamani 4 hours ago

    Hahahaha... lawan jgn x lawan.. kalau ini kesalahan ukur tanah . Pinda kalau tak pun ukur semula. Sapa yg robohkan ni.. org pejbt tanah ke.. panggil naziran jupem suruh buat check survey. Baru betul cara.. pejabat tanah kadang² @ selalu mcm sial gak bila terjadi hal² mcmni.. buat bro PAS tu jgn pakai loyer kecuali ada duit.. pegi pjbt tanah buat aduan. Minta check survey balik.. panggil Naziran Jupem HQ kuala lumpur.. kita bole detect mcm apa yg pjbt tanah kata lot tersebut tak sah... hope on jgn tak on

  • Muhammad Sharif
    Muhammad Sharif 4 hours ago

    koperat ke keparat..?

  • Salman Kemboja
    Salman Kemboja 4 hours ago

    PH... Parti Haprak.... Mana permimpin yg rakyat pilih utk membela nasib... Dah dpt undi lari tak tunjuk muka... Jilake betul

  • Hasmah Hasan
    Hasmah Hasan 4 hours ago

    Ke syurga kau kata.. Ore hina Islam ko diam Hina nabi kau mmbisu. Betul ke jln ke syurga..... Rahmatan lil kafirin

  • Un Known
    Un Known 4 hours ago

    Third force party akan memecahkan undi PH,BN Pas..ini masa golongan atas pagar menilai sikap pemimpin Ph BN dan Pas..

  • Keyboard Warrior
    Keyboard Warrior 4 hours ago

    Mana Sultan2 dan Raja2 Melayu? Agong senyap jer. Tak hulur bantuan ke

    • MFMF ARBS
      MFMF ARBS 3 hours ago

      Nanti cakap lebih kena tangkap pulok ahahahahahaahahaa adessss paham2 la...

  • Hasmah Hasan
    Hasmah Hasan 4 hours ago

    Kalau sama Mlayu berani amat Dasar pemimpin bodo... Dgn bngsa lain x bkutik..hina Nabi ok.. Oktober fest ok Kes jual ic kat warga China...mnteri mlayu pun snyap X bkutik...dlm kerajaan

  • Un Known
    Un Known 4 hours ago

    Third force party akan memecahkan undi Ph,Bn dan Pas..Masih ada lagi golongan ats pagar yg tidak berparti akan menilai Putra.

  • Jap Anwar
    Jap Anwar 4 hours ago

    Kerajaan yg perlu rangsangkan ekonomi..swasta make a buisness...for ekonomi move on je..

  • Text Google
    Text Google 4 hours ago

    Mana Jho Low? Bawa datang balik Malaysia.. Jho Low you tak ade gentleman la.. Sampai sekarang u Lari..

  • Mohsin Idris
    Mohsin Idris 4 hours ago

    Amat2 yang terbaik Yb datuk seri mujahid.... 👍👏

  • Zaimi Naim
    Zaimi Naim 4 hours ago

    Pada umat islam hukum mengundi parti laknatullah DAP-PH adalah HARAM.

  • Marco Doran
    Marco Doran 4 hours ago

    Tu lah dulu kutuk org pahang dan kelantan anjing umno dan pas...sekrang raselah dengan pilihan korang sendiri...mane orang2 ph yg korang sokong tu...

    • Marco Doran
      Marco Doran 3 hours ago

      @Habibah Athan baru tau rase...biar tengok je lah...nnti kate kite menghine plk...biar lantak lah dengan mereka...diri sendiri yg cari sakit...

    • Habibah Athan
      Habibah Athan 3 hours ago

      Mereka dh menyesal kot...undi PH

  • Fauzi Gie
    Fauzi Gie 4 hours ago

    Melayu celaka je yg sokong org mcm kau ni kalid..jahanam kau pru15 nanti

  • khairil Azizi
    khairil Azizi 4 hours ago

    Ya Allah.. Engkau bagilah pahala yang besar kepada umat Islam yang ditindas ini dan Engkau selamatkan umat Islam..Aaminn Ya Robbal Aalamiin..

  • Shuhaimi Nizam
    Shuhaimi Nizam 4 hours ago

    Pemilihan yg beradap sopan dan santun....hidup pkr

  • Indahnya Islam
    Indahnya Islam 4 hours ago

    Pertandingan ke syurga tapi bersekongkol dgn DAP yg terang2 bermusuh dgn org melayu Islam...bodoh menteri PH ni

  • khalidsuxx
    khalidsuxx 5 hours ago

    tanggunglah akibat bila melayu berpecah merempat dlm negara sendiri. umno pas patut bersatu x payah sibuk asyik nk throwback je bangang pk pasal future melayu islam msia

  • yie _TW
    yie _TW 5 hours ago

    Kak oii... Levi's kat golok ok jer... Worldwide company... Xkecoh pon...😆😆😆

  • Mardiana Zaidi
    Mardiana Zaidi 5 hours ago

    Kartun

  • Najir Ayob
    Najir Ayob 5 hours ago

    The real advance government

  • Fuziatun Mat Isa
    Fuziatun Mat Isa 5 hours ago

    iyo lah datuk oi x perlu buat kecoh tp buat bodoh je ya terbaik datuk ni cool je mcm hampeh...

  • Aku Dizzy
    Aku Dizzy 5 hours ago

    Insaf lah Nate beruk terbodoo wei

  • Azam Ahmad
    Azam Ahmad 5 hours ago

    Kalau kuil mesti Tak roboh walaupun Ada perintah mahkamah..inilah kerajaan baru Kita...

  • faizal bankrakyat
    faizal bankrakyat 5 hours ago

    Ni baru betol kerajaan kejam...kafir2 suka la melayu di tindas...melayu dah merempat di negara sendiri..

  • permainan duniawi onetwo

    Kalau benda tu racun mesti ramai dah orang mati.. Kannn... Pelikk kajian diaorang.